VzM in seizoen ’22-’23

Het nieuwe seizoen is in volle gang. En wat een geweldige start van onze matadoren. Naast het veld waren er bij Veer zien MVV ook allerlei mooie resultaten en ontwikkelingen. In dit bericht zetten we de laatste updates van de afgelopen weken nog eens op een rij.

Nieuw Bestuur VZM
In de zomer namen we afscheid van 3 doorgewinterde bestuursleden van Veer zien MVV. Jasper Jongen, Herman Klingestijn en Eefje Knaebel gaven het stokje over aan nieuwe bevlogen MVV-supporters. Onze waardering voor hun inzet en verdiensten is enorm. Het nieuwe Bestuur is na de zomer in haar nieuwe formatie van start gegaan, waarbij Guido Vanderbroeck en Jordi Oosterhof gezamenlijk de voorzitterstaken hebben opgepakt.

Taxi van Meurs G-Toernooi

Co-organisatie Van Meurs G-toernooi
Een vertrouwd gezicht op de eerste zondag in oktober: Veer zien MVV verzorgde o.a. als vanouds weer de catering in het stadion. Samen met Taxi van Meurs en MVV organiseerde Veer zien MVV het eerste mini G-toernooi. Deze eerste editie was een groot succes. Maastricht-West kroonde zich uiteindelijk tot winnaar, maar eigenlijk won iedereen op deze dag. Dank aan iedereen voor de inzet, en dank aan de vele vrijwilligers voor de hulp. Veer zien MVV!

Welkom nieuwe donateurs
Circa 300 trouwe donateurs zijn aangesloten bij onze donateurstak. Met een kleine bijdrage per maand zorgen we samen voor een groot bedrag, waarmee we MVV op allerlei facetten een stap verder helpen. In de maand oktober mochten we 3 nieuwe donateurs verwelkomen. Waaronder ook onze eerste donateur uit de VS. Bob Heere, Commissaris en vertegenwoordiger vanuit investeerder World Soccer Holdings, ondersteunt vanuit Texas ons unieke donateursinitiatief. Welkom aan onze nieuwe donateurs!

Actualiseren donateursgegevens
Tijdens het bezorgen van de donateurspins in het voorjaar constateerden we dat de nodige adresgegevens van onze donateurs niet meer actueel zijn. De komende periode zal onze trouwe vrijwilliger Jef Thoma contact met onze donateurs gaan opnemen om de adresgegevens te actualiseren. Zodat we jou onze informatie en diensten kunnen blijven bezorgen. Mocht je alvast jouw nieuwe adresgegevens willen doorgeven, kan dat via onderstaand formuliertje.

Wijziging gegevens donateurs

Wijziging donateursgegevens
Naam
Adres
Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido