Veer Zien MVV ondersteunt bvo MVV Maastricht financieel. Dat doet Veer Zien MVV door het vergaren van donateursgelden en het verzorgen van de catering in stadion Geusselt en de merchandise van MVV-fanartikelen. De opbrengst gaat rechtstreeks naar MVV. Veer Zien MVV heeft daarvoor in overleg met MVV drie pijlers in het leven geroepen waar in geïnvesteerd wordt: MVV Maastricht, de MVV-jeugd en Supporterszaken. Daarnaast stelt Veer Zien MVV zich ten doel MVV Maastricht te ondersteunen in voetbalgerelateerde en maatschappelijke activiteiten die bijdragen aan een topsportklimaat in Maastricht, specifiek gerelateerd aan MVV.

Catering
Sinds het voetbalseizoen 2014/2015 wordt de catering in stadion Geusselt verzorgd door Veer Zien MVV. Dat betekent dat alle opbrengsten van de in het stadion verkochte spijs en drank rechtstreeks naar de clubkas van MVV vloeien.
In het stadion hangen muntenautomaten waar de supporter zijn betaalmunten kan kopen (uiteraard ook met pin bij de merchandisetent op het supporterspleintje). Bij de diverse outlets en bij de foodtrucks (op het supporterspleintje bij ingang B en op Noord) kan enkel met munten worden betaald. De ‘menukaart’ in het stadion is divers.  broodje “wurst”, broodje “hete kip” of een cappuccino  bij de foodtrucks tot een goed getapt Alfa-biertje. Veer Zien MVV hanteert daarbij zeer schappelijke prijzen.

Merchandise
Een andere inkomstenbron van Veer Zien MVV, en dus van MVV, is de merchandise. Via de MVV fanstore  worden alle mogelijke fanartikelen van MVV verkocht. Dat gebeurt tijdens wedstrijddagen óók bij verkooppunten in het stadion. Van een slabbetje voor de allerkleinste MVV-fan tot aan het originele wedstrijdshirt: Veer Zien MVV heeft het. Via de webshop bestelde merchandise wordt één keer per week verstuurd.

Mocht je niet willen of kunnen wachten op je MVV artikelen: een groot gedeelte van de MVV Merchandise is ook  verkrijgbaar bij José’s Boutique aan de Ambyerstraat-Noord 19.

Ook via de MVV administratie (openingstijden maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00h)  wordt een beperkt assortiment aangeboden.

Donaties
Een derde inkomstenstroom van Veer Zien MVV betreft de donateurs. MVV-fans die bereid zijn hun club financieel te steunen en zo mee te bouwen aan de toekomst van hun club. Doneren kan maandelijks, met een bedrag per jaar of via een eenmalige donatie. De donateursactie is de kurk waar Veer Zien MVV sinds de start op drijft. En dan hebben we het niet alleen over donaties van fans, maar ook van horecazaken in de stad. Spelers, oud-spelers en bestuursleden van Veer Zien MVV trekken een aantal keer per jaar naar de Maastrichtse horeca om de kasteleins ervan te overtuigen een donatie te doen. Een succesvolle actie, getuige het feit dat vele tientallen horeca-uitbaters een duit in het zakje doen. Een donatie doen kan via een eenmalige donatie of vaste donatie.