Activiteiten

Veer zien MVV ondersteunt bvo MVV Maastricht financieel. Dat doet Veer zien MVV door het vergaren van donateursgelden en het verzorgen van de catering in stadion Geusselt en de verkoop merchandise van MVV-fanartikelen in of bij het stadion. De opbrengst gaat rechtstreeks naar MVV. Veer zien MVV heeft daarvoor in overleg met MVV drie pijlers in het leven geroepen waar in geïnvesteerd wordt: MVV Maastricht, de MVV-jeugd en Supporterszaken. Daarnaast stelt Veer zien MVV zich ten doel MVV Maastricht te ondersteunen in voetbal gerelateerde en maatschappelijke activiteiten die bijdragen aan een topsportklimaat in Maastricht.

Donaties
Een belangrijke  inkomstenstroom van Veer zien MVV betreft de donateurs. MVV-fans die bereid zijn hun club financieel te steunen en zo mee te bouwen aan de toekomst van hun club. Doneren kan maandelijks, met een bedrag per jaar of via een eenmalige donatie. De donateursactie is de kurk waar Veer zien MVV sinds de start op drijft. En dan hebben we het niet alleen over donaties van fans, maar ook van horecazaken in de stad. Spelers, oud-spelers en bestuursleden van Veer zien MVV trekken een aantal keer per jaar naar de Maastrichtse horeca om de kasteleins ervan te overtuigen een donatie te doen. Een succesvolle actie, getuige het feit dat vele tientallen horeca-uitbaters een duit in het zakje doen. Een donatie doen kan via een eenmalige donatie of vaste donatie.

Catering
Sinds het voetbalseizoen 2014/2015 werd de catering in stadion Geusselt verzorgd door Veer zien MVV.  Vanaf seizoen 21-22 is de catering in zowel businesslounge als in de cateringpunten in de gracht, overgenomen door Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de publiekscatering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild. We kijken dan ook met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we dragen de catering graag over aan Yvey!  De huidige investering in de verbouwing van de businesslounge is een mooi voorbeeld van het geloof in de club en de intenties van Yvey! We zien als Veer zien MVV de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey dan ook als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club!

Merchandise
Het ontwikkelen en online verkopen van MVV Merchandise is begin seizoen 2018-2019 in overleg met MVV  overgeheveld naar Topfanz hier vlak over de grens in België. Voor MVV Maastricht een stap in de verdere professionalisering én financieel lucratiever.   In seizoen 21-22 is de merchandise overgenomen door voetbalshop.nl. Neem vooral eens een kijkje op de MVV fanshop

MVV Maastricht 1902 – 2022
In het jubileumjaar 2022 organiseerde Veer zien MVV  diverse activiteiten om het 120-jarig bestaan van de club luister bij te zetten, klik op bijgaande link voor een overzicht: Veer zien MVV 120-jaar-mvv