Veer zien MVV ondersteunt bvo MVV Maastricht financieel. Dat doet Veer zien MVV door het vergaren van donateursgelden en het verzorgen van de catering in stadion Geusselt en de verkoop merchandise van MVV-fanartikelen in of bij het stadion. De opbrengst gaat rechtstreeks naar MVV. Veer zien MVV heeft daarvoor in overleg met MVV drie pijlers in het leven geroepen waar in geïnvesteerd wordt: MVV Maastricht, de MVV-jeugd en Supporterszaken. Daarnaast stelt Veer zien MVV zich ten doel MVV Maastricht te ondersteunen in voetbalgerelateerde en maatschappelijke activiteiten die bijdragen aan een topsportklimaat in Maastricht.

Donaties
Een belangrijke  inkomstenstroom van Veer zien MVV betreft de donateurs. MVV-fans die bereid zijn hun club financieel te steunen en zo mee te bouwen aan de toekomst van hun club. Doneren kan maandelijks, met een bedrag per jaar of via een eenmalige donatie. De donateursactie is de kurk waar Veer zien MVV sinds de start op drijft. En dan hebben we het niet alleen over donaties van fans, maar ook van horecazaken in de stad. Spelers, oud-spelers en bestuursleden van Veer zien MVV trekken een aantal keer per jaar naar de Maastrichtse horeca om de kasteleins ervan te overtuigen een donatie te doen. Een succesvolle actie, getuige het feit dat vele tientallen horeca-uitbaters een duit in het zakje doen. Een donatie doen kan via een eenmalige donatie of vaste donatie.

Catering
Sinds het voetbalseizoen 2014/2015 wordt de catering in stadion Geusselt verzorgd door Veer zien MVV. Dat betekent dat alle opbrengsten van de in het stadion verkochte spijs en drank rechtstreeks naar de clubkas van MVV vloeien.
In het stadion kan bij de cateringpunten sinds seizoen ’18-19 alléén nog met de zogenaamde Veer zien MVV betaalkaart betaald worden. De invoering van dit systeem is vrij succesvol geweest en wordt door de supporters breed geaccepteerd. We ondersteunen MVV bij de verdere invoering van het cashless betaalsysteem in het stadion. Dit heeft onder meer geleid tot vanaf seizoen ’19-’20 de seizoenkaart tevens betaalkaart is. Daarnaast zal het  cashless betaalsysteem ook geïntroduceerd worden in de Businesslounge. De Veer zien MVV betaalkaart blijft uiteraard daarnaast ook bestaan. Hiermee is er voor het gehele stadion één betaalsysteem (opladen of afrekenen kun je zowel in de Businesslounge als bij de cateringpunten in de gracht – of uiteraard thuis achter je PC of via je mobieltje).

De ‘menukaart’ in het stadion is divers.  Broodje “wurst”, broodje “hete kip” of een cappuccino  bij de foodtrucks of een gezonde hap op Noord tot een goed getapt Brand-biertje. Veer zien MVV hanteert daarbij zeer schappelijke prijzen waarbij seizoenkaarthouders en donateurs van Veer zien MVV 10% korting krijgen op de consumpties bij de cateringpunten (uitgezonderd in de businesslounge en bij foodtrucks op het supporterspleintje).

Merchandise
Het ontwikkelen en online verkopen van MVV Merchandise is begin seizoen 2018-2019 in overleg met MVV  overgeheveld naar Topfanz hier vlak over de grens in België. Voor MVV Maastricht een stap in de verdere professionalisering én financieel lucratiever.   Neem vooral eens een kijkje op MVV fanstore