Lui vaan Veer zien MVV – Joost Vaessen

Vandaag, een dag voor Dé Derby, staat Joost Vaessen centraal in ‘Lui vaan Veer Zien MVV’.

Joost groeide op in Roermond, maar raakte tijdens zijn studie verliefd op MVV. “Na één bezoek aan het stadion heeft de sfeer van destijds er direct voor gezorgd dat ik iedere wedstrijd terug ben gekomen.” Daar bleef het voor Joost niet bij. Al snel sloot hij zich aan bij Veer Zien MVV. “Ik kan niet goed stil zitten, dus wilde ik al snel meer doen voor de club. Sinds de oprichting ben ik betrokken bij Veer Zien MVV. Ik heb zo’n band gekregen met MVV dat ik dingen wil bereiken en de club verder wil helpen.”Joost rijdt nog elke thuiswedstrijd met veel plezier naar Maastricht. Omdat hij fan is, maar ook omdat hij gelooft in de potentie van MVV. “De stap van KKD naar eredivisie is minder groot dan iedereen denkt. Maar om die stap te maken is capaciteit nodig. Financieel, tijd, intelligentie en continuïteit. Door de projecten die Veer Zien MVV ondersteunt wordt hierin een bijdrage geleverd”, verklaar Joost zijn donateurschap voor Veer Zien MVV.
Joost gelooft in de kracht van de massa, zo geeft hij aan. “De grootte van bedrijven wordt steeds minder. Hierdoor zijn er ook steeds minder grote sponsoren. Door als supporters gezamenlijk te doneren zorgen we voor een solide basis en laten we zien wat de massa kan bereiken. Hoe groter de groep donateurs, hoe meer stem Veer Zien MVV in de toekomst zal hebben in het beleid en hoe meer fundament er gecreëerd kan worden om MVV te laten groeien.” Vandaar ook dat Joost graag zou zien dat Veer Zien MVV meer inspraak krijgt in het beleid.

Zelf ondersteunt hij als donateur pijler 1: MVV Maastricht. “Een professionele organisatie en goede voorzieningen voor de selectie zijn basisbenodigdheden wat mij betreft.” Over zijn meest gedenkwaardige MVV-moment hoeft Joost niet lang na te denken. “De play-offs tegen Roda in 2017. Zo dichtbij promotie en uiteindelijk met lege handen naar huis. Ik weet nog goed dat ik de rit terug naar Roermond helemaal niets heb gezegd. Gedesillusioneerd. Uiteindelijk ook trots omdat de club zover was gekomen.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido