Lui vaan Veer zien MVV – Joost Vaessen

Vandaag, een dag voor Dé Derby, staat Joost Vaessen centraal in ‘Lui vaan Veer Zien MVV’.

Joost groeide op in Roermond, maar raakte tijdens zijn studie verliefd op MVV. “Na één bezoek aan het stadion heeft de sfeer van destijds er direct voor gezorgd dat ik iedere wedstrijd terug ben gekomen.” Daar bleef het voor Joost niet bij. Al snel sloot hij zich aan bij Veer Zien MVV. “Ik kan niet goed stil zitten, dus wilde ik al snel meer doen voor de club. Sinds de oprichting ben ik betrokken bij Veer Zien MVV. Ik heb zo’n band gekregen met MVV dat ik dingen wil bereiken en de club verder wil helpen.”Joost rijdt nog elke thuiswedstrijd met veel plezier naar Maastricht. Omdat hij fan is, maar ook omdat hij gelooft in de potentie van MVV. “De stap van KKD naar eredivisie is minder groot dan iedereen denkt. Maar om die stap te maken is capaciteit nodig. Financieel, tijd, intelligentie en continuïteit. Door de projecten die Veer Zien MVV ondersteunt wordt hierin een bijdrage geleverd”, verklaar Joost zijn donateurschap voor Veer Zien MVV.
Joost gelooft in de kracht van de massa, zo geeft hij aan. “De grootte van bedrijven wordt steeds minder. Hierdoor zijn er ook steeds minder grote sponsoren. Door als supporters gezamenlijk te doneren zorgen we voor een solide basis en laten we zien wat de massa kan bereiken. Hoe groter de groep donateurs, hoe meer stem Veer Zien MVV in de toekomst zal hebben in het beleid en hoe meer fundament er gecreëerd kan worden om MVV te laten groeien.” Vandaar ook dat Joost graag zou zien dat Veer Zien MVV meer inspraak krijgt in het beleid.

Zelf ondersteunt hij als donateur pijler 1: MVV Maastricht. “Een professionele organisatie en goede voorzieningen voor de selectie zijn basisbenodigdheden wat mij betreft.” Over zijn meest gedenkwaardige MVV-moment hoeft Joost niet lang na te denken. “De play-offs tegen Roda in 2017. Zo dichtbij promotie en uiteindelijk met lege handen naar huis. Ik weet nog goed dat ik de rit terug naar Roermond helemaal niets heb gezegd. Gedesillusioneerd. Uiteindelijk ook trots omdat de club zover was gekomen.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”