Luij vaan Veer zien MVV – Remco Loeffen

Nieuw seizoen, nieuwe ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Met deze week een bekend gezicht: Remco Loeffen, fysiotherapeut van het eerste elftal. “Toen ik een jaar of 10 was gingen we met een groepje jongens uit Bunde, Meerssen en Rothem met de fiets naar het stadion. We hadden een kaart in het kindervak, maar kropen dan […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Gaston Crijns

Vandaag op het podium dat ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ heet @Gaston Crijns. Gaston (36 jaar oud) is 28 jaar seizoenkaarthouder. MVV is zijn passie, zo vertelt hij. “Ik kom uit een echte MVV-familie. Als kleine jongen nam mijn vader mij begin jaren negentig mee naar de Geusselt samen met mijn jongere broertje Alain. MVV […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Huib Pijpers

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ het podium voor Huib Pijpers. Een bekende in de Maastrichtse supporterswereld, die op zijn elfde supporter werd van MVV. “Ik woonde toen in 1970 nog in Welten (045) en ging met vriendjes met de trein naar MVV. Toen wij in 1972 in Maastricht kwamen wonen kreeg […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Marcel Maessen

Marcel Maessen is vandaag onze ‘donateur van de week’ in onze rubriek Lui vaan Veer Zien MVV. Marcel (midden op de foto) werd eind jaren ’80 op een doordeweekse avond door zijn vader voor het eerst meegenomen naar MVV. “Tegen PSV, ik was een jaar of 7. Dan word je als het ware gedoopt, en […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Danny Ramaekers

Het eerste podium van Lui vaan Veer Zien MVV van 2020 is voor Danny Ramaekers. MVV loopt al jaren als een ‘rood-witte draad’ door zijn leven, zegt Danny. “Ik kwam voor het eerst met MVV in aanraking in 1989. 1-0 winst tegen Ajax. Sindsdien heb ik het MVV-virus te pakken. Thuiswedstrijden zit ik op Boschpoort […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Stijn Provoost

Vandaag in onze laatste ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ van 2019 een oude bekende: Stijn Provoost. De sympathieke Belg was jarenlang actief ‘op kantoor’ bij MVV dat zo ook een beetje zijn club werd. “MVV was mijn eerste werkgever, ik ben de club veel dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb en voor de […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Ron Janssen

Ron Jansen staat deze week op het podium van ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Ron noemt MVV ‘a way of life’: “Chauvinisme ten top, dat is houden van jouw stad en jouw cluppie, helaas tegenwoordig wel in extrema. Ik kan/kon als voetballiefhebber wel 7 dagen per week op of langs het veld staan, heb zelfs […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Raymond Verheesen

Vandaag in de rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ supporter Raymond Verheesen. Geboren tegenover stadion de Geusselt en het MVV-virus dus met de paplepel binnen gekregen. “Als peuter werd ik al regelmatig meegenomen door mijn vader, die inmiddels 62 jaar supporter is. Op mijn 7e volgde mijn eerste seizoenskaart, dit was het seizoen 1983-1984, wat […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Bob Banks

Vandaag een speciale donateur in onze rubriek Lui vaan Veer Zien MVV. Bob Banks, from England, en zoon van de legendarische doelman Gordon Banks. Wat is de link tussen MVV en oud-keeper/wereldkampioen Gordon Banks (WK 1966)? Nou, in ieder geval dat zijn zoon Bob Banks donateur is van Veer Zien MVV. Bob is fervent Stoke […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Machiel Przeslawski

Vandaag in ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ Machiel Przeslawski. Machiel is sinds de jaren negentig besmet met het MVV-virus. “In mijn jeugdjaren was ik voornamelijk nog voetballiefhebber waar ik kon genieten van bv. het aanvalsspel van Willem II onder Adriaanse. Bij MVV wel vaker geweest met school toen Lanckohr, Benneker noem maar op nog in […] Lees verder »