Donateursdoel jeugd (U13) behaald

Beste donateur, De maand april stond in het teken van 120 jaar us MVV. We hopen dat je op een bepaalde manier in aanraking bent gekomen met één van onze jubileumactiviteiten. Daarnaast zijn we verheugd weer een mooi donateursdoel te hebben gerealiseerd. Faciliteren nieuw jeugdteam U-13In het kader van de ambities van de MVV-Academy ontstond […] Lees verder »

MVV Maastricht 120 jaar

Een jubileumfeest met sponsoren- en supporterstreffen, een eigen bier en de zoektocht naar het Elftal van de Eeuw. Het zijn de hoofdingrediënten van het feest ter ere van het 120-jarig bestaan van MVV. De rood-witte trots van Maastricht bestaat op 2 april 2022 120 jaar, en supportersinitiatief Veer zien MVV wil dat uiteraard niet onopgemerkt […] Lees verder »

Nieuwe donateursdoelen seizoen 21-22

Op diverse fronten werkt MVV hard aan het verder professionaliseren van de club. Het creëren van een topsportklimaat is hierin een belangrijk onderdeel. Om MVV hierbij te ondersteunen, hebben we samen nieuwe donateursdoelen opgesteld. Hieronder het overzicht van de donateursdoelen voor dit seizoen (’21-’22). Versterking 1e elftalVeer zien MVV heeft weer een mooie bijdrage gedaan om de […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV

De afgelopen twee jaren hebben we iedere thuiswedstrijd een donateursverhaal gepost onder de rubriek ‘ Lui vaan Veer zien MVV’ . Als afsluiter van het seizoen vandaag het verhaal van ons collectief…het verhaal van Veer zien MVV! Binnen Veer zien MVV zijn ongeveer 25 vrijwilligers actief. Allemaal hebben ze hun eigen MVV-achtergrond, met als gemene […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Lennert Schrader

Vandaag staat Lennert Schrader centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Lennert komt sinds 2003 in de Geusselt, en noemt MVV ‘een integraal deel van mijn leven’. “Ik heb er vrienden aan overgehouden, ik heb er mijn vrouw leren kennen en uiteindelijk ook mijn eerste baan aan overgehouden. MVV is voor mij een […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Nicky Clermonts

Vandaag in onze vaste rubriek Nicky Clermonts. Nicky bezoekt de Geusselt sinds eind jaren 90. Sinds 2002 heeft hij een seizoenkaart op de Maastribune, en sinds 2004 bezoekt hij ook vrij frequent uitwedstrijden, al is dat de laatste jaren wat minder. “Met twee jonge kinderen en niet altijd een oppas is het soms wat moeilijker.” […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Vincent Vanderbroeck

Vandaag spelen we in de eigen Geusselt tegen Almere City. En een thuiswedstrijd betekent: Lui vaan Veer Zien MVV! Vandaag donateur Vincent Vanderbroeck in de spotlights. Vincent (links op de foto met Sies Hofman, linksboven op de tweede foto) groeide op met MVV, vertelt hij. “Op mijn 8ste had ik mijn eerste seizoenkaart en stond […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Nick Kuipers

Morgen gaan we voor de 4e overwinning op rij. Een bijzondere reeks. Maar eerst nog een bijzonder donateursverhaal vanuit Indonesië. Niemand minder dan oud-speler Nick Kuipers deze week aan het woord in de rubriek ‘Lui vaan Veer zien MVV’. Nick geeft aan dat MVV veel voor hem heeft betekend en zelfs zijn hele leven en […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Jeroen Bovens

Matchday!! MVV- Excelsior Rotterdam. En dat betekent ook weer een nieuwe Lui vaan Veer Zien MVV. Vandaag Jeroen Bovens in de spotlight. Jeroen (linksboven op de foto) werd als kleine jongen uitgenodigd voor het talentenplan van MVV. “Mijn broer was al supporter en stond met zijn vrienden op de staantribune. Samen met mijn vader zijn […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Leroy Dassen

Vanmiddag MVV-NEC Nijmegen in de Geusselt. En bij een thuiswedstrijd hoort uiteraard een verse ‘Lui van Veer Zien MVV’. Met vandaag Leroy Dassen. Leroy kwam in zijn voetbaljeugd als 9-jarige terecht in het Talentenplan en kwam zodoende ook meteen als supporter in de Geusselt. “Sindsdien zijn er nog maar vrij weinig wedstrijden die ik gemist […] Lees verder »