Lui vaan Veer zien MVV – Jeroen Bovens

Matchday!! MVV- Excelsior Rotterdam. En dat betekent ook weer een nieuwe Lui vaan Veer Zien MVV. Vandaag Jeroen Bovens in de spotlight. Jeroen (linksboven op de foto) werd als kleine jongen uitgenodigd voor het talentenplan van MVV. “Mijn broer was al supporter en stond met zijn vrienden op de staantribune. Samen met mijn vader zijn […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Leroy Dassen

Vanmiddag MVV-NEC Nijmegen in de Geusselt. En bij een thuiswedstrijd hoort uiteraard een verse ‘Lui van Veer Zien MVV’. Met vandaag Leroy Dassen. Leroy kwam in zijn voetbaljeugd als 9-jarige terecht in het Talentenplan en kwam zodoende ook meteen als supporter in de Geusselt. “Sindsdien zijn er nog maar vrij weinig wedstrijden die ik gemist […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Levien Leenders

Deze week in Lui vaan Veer Zien MVV is het podium voor donateur Levien Leenders. Levien gaat al van kleins af aan naar de Geusselt, samen met zijn vader. “Destijds liep ik als klein jochie rond in de businessclub, maar toen mijn vader helaas overleed ging ik met vrienden naar MVV. We kozen al snel […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Jeroen Wijkmans

Vandaag de wedstrijd MVV – Jong FC Utrecht. Pakken we de 9 op 3? Dat zou ontzettend knap zijn van onze mannen! En eigenlijk moet het ook. Als eerbetoon aan die ene man, die oer-MVV’er die deze week overleed. Sef Hoenjet. Sef verdient vandaag niets minder dan de drie punten. Allemaol achter MVV, allemaol veur […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV

Vandaag, voor de laatste wedstrijd van 2020, een bijzondere Lui vaan Veer Zien MVV. Geen aparte donateur centraal, maar het podium voor jullie allemaal. Jullie, de trouwe fans ook in coronatijd, jullie, die zich niet uit het veld laten slaan bij weer een tussenseizoen, jullie, bij wie het rood-witte hart blijft kloppen wachtend op dat […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Yves Rondagh

Vanavond MVV-De Graafschap. Een moeilijke pot, zeker gezien de vele afwezigen bij MVV. Maar de laatste wedstrijden geven in elk geval hoop. Met vechtlust en wilskracht zit het wel goed. Helaas nog steeds geen publiek. Maar wel een nieuwe ‘Lui vaan VZM’. Vandaag: Yves Rondagh. Yves is uiteraard een bekend gezicht binnen MVV want Yves […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Toussaint Rossier

MVV-NAC Breda. Qua naam en faam eredivisieclubs, die elkaar vandaag treffen in de Keuken Kampioen Divisie. Opnieuw een lege Geusselt, maar uiteraard wel met een nieuwe aflevering van ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Come on MVV!! Vandaag in onze rubriek Toussaint Rosier. Zoals bijna alle MVV-fans is ook Toussaint al van jongs af aan te […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Giel Steffens

Deze week staat Giel Steffens centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Giel groeide op met MVV, en kwam op diverse manieren in aanraking met de club. Allereerst uiteraard op de tribune, samen met zijn vader. “Later mocht ik tijdens een nacompetitiewedstrijd in 1987/1988, ik dacht tegen RBC, als mascotte bij de wedstrijd […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Arnold en Gieljom Verhoeven

Deze week in ‘Lui van Veer Zien MVV’ de broers Arnold en Gieljom Verhoeven. In de beginjaren 90 gingen ze voor het eerst naar MVV, in het kindervak op de staantribune. “Daar kreeg je de smaak snel te pakken. In die jaren kwam Mister Roda daar nog wel eens een hoekschop nemen om ons doel […] Lees verder »

Lui vaan Veer zien MVV – Eefje Knaebel

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ iemand die op de achtergrond bergen werk verzet voor Veer Zien MVV. Onze eigen Eefje Knaebel. Eefje ging in 2016 voor het eerst naar MVV. De derby tegen Fortuna, en de sfeer greep haar meteen. Sindsdien is ze regelmatig te vinden op de tribune, of is […] Lees verder »