Doneer je MVV-betaalkaart tegoed aan MVV

Geen voetbal, geen biertje met vrienden in De Geusselt, en ook geen warme hap op het Foodplein. Ook voor Veer zien MVV zijn het bizarre tijden.

Maar uiteraard zitten we niet stil. Naar aanleiding van een oproep op mvvfans.nl bieden we supporters de mogelijkheid hun tegoed op de (Veer zien) MVV betaalkaart / seizoenkaart te doneren aan MVV.

Het is geen verrassing dat MVV nu elke euro kei- en keihard kan gebruiken. Dus: wat normaal via drank en eten naar onze club ging, gaat nu via je donatie rechtstreeks. Je kunt je tegoed doneren door onderstaand formulier in te vullen (vergeet daarbij niet onderaan op het formulier op het logo te klikken). Veer zien MVV zorgt er dan voor dat het geld bij MVV terecht komt.

Wil je het tegoed van je (veer zien) MVV betaalkaart checken? we hebben daar 3 mogelijkheden voor:

  1. via de knip-app op je telefoon
  2. via de website www.veerzienmvvbetaalkaart.nl (inloggen)
  3. Scan de QR-code op je kaart

Uiteraard zijn er ook andere steunmogelijkheden waar we jullie graag op willen wijzen. Zo kunnen donateurs hun maandelijkse donatie aan Veer zien MVV verhogen. Dat kan door een mailtje te sturen aan secretariaat@veerzienmvv.nl. Ook een eenmalige donatie via de bank is mogelijk:  klik hier.

Samen steunen we onze club. Zeker nu! Haw pin en tot gaw in De Geusselt.

Bevestiging donatie tegoed betaalkaart

Via dit formulier stellen we je in de gelegenheid om éénmalig het tegoed op je Veer zien MVV betaalkaart of MVV seizoenkaart 19-20, geheel of gedeeltelijk, ten gunste van Veer zien MVV (en dus uiteindelijk MVV Maastricht) te laten afboeken. Invullen van alle velden is verplicht *.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Geef hier het bedrag dat je graag éénmalig wil doneren. We zullen dit bedrag binnen een week van je tegoed op je betaalkaart afschrijven.
  • Geef hier het 12 of 13 cijferig nummer van je Veer zien MVV betaalkaart of MVV seizoenkaart ‘19-‘20