Pijler 3: supporterszaken 2021 – 2022
Sfeeracties in het stadion€ 2.500
Organisatie supportersevent MVV Maastricht 1902€ 6.000
In het verleden gesteunde projecten
– Sfeeracties
– Bijdrage aan hekwerk afscherming sfeervak
-Onderzoek naar (on)mogelijkheden staantribune

Pijler 3: Supporterszaken ’21-’22

Een goede voetbalsfeer in het stadion behoort zeker tot een goed voetbalklimaat. We onderzoeken, steunen en organiseren diverse projecten die bijdragen aan de sfeer en beleving in stadion Geusselt.

– Sfeerbeleving stadion

MVV wil haar fans een ‘beleving” bieden in het stadion. Dit avondje uit met allerlei sfeermomenten nodigt hopelijk meer Maastrichtenaren uit om naar de Geusselt te komen. Bovendien draagt de 12e man goed bij aan de prestaties op het veld. De Geusselt als onneembare vesting. Met dit donateursdoel kan MVV extra sfeerelementen- en acties in het stadion uitvoeren om zo een top avond in de Geusselt te realiseren.
 

– Supportersevent

MVV en Veer zien MVV zijn trots op de historie van onze club. Daarnaast vinden we het belangrijk onze hondstrouwe achterban iets terug te geven en de onderlinge band, maar ook die tussen de stad en de club, te versterken. In het kader van het 120-jarig jubileum wil Veer zien MVV in 2022 een nieuw supportersevent organiseren om de club, de stad en haar supporters op een mooie locatie bij elkaar te brengen.

  • Pijler 3 Supporterszaken

    54%
    € 2500