Pijler 2: MVV Jeugd 2021 – 2022
Voorbereiding nieuw jeugdcomplex€ 3.500
Faciliteren nieuw jeugdteam U-13€ 4.000
Voorbeelden in het verleden gesteunde projecten:
Aanschaf jeugdsportmaterialen zoals smartgoals
Professionalisering begeleidingsstaf
Organisatie jeugdtoernooi
Aanstellen keeperstrainer MVV1 en Jeugdkeepers

De MVV-jeugd heeft enkele moeilijke jaren achter de rug. Inmiddels is het nieuwe initiatief MVV-Academie van de grond gekomen. Een netwerk van talentherkenning en talentontwikkeling. In dit netwerk en in diverse faciliteiten moet geïnvesteerd worden om de jeugdopleiding weer te laten bloeien. 

–  Jeugdcomplex:

De MVV-jeugd beschikt niet meer over een zelfstandige voetbalaccommodatie en traint nu op diverse locaties, waaronder in de Geusselt. Dit zorgt voor onder andere overbelasting van het kunstgrasveld in het stadion en allerlei logisitieke uitdagingen. Ook ontbreekt hierdoor een ‘ visitekaartje’  voor de nieuwe academy en een eigen herkenbare plek voor de jeugd. MVV wil samen met andere betrokkenen – waaronder Gemeente Maastricht – een verkenning uitvoeren voor een nieuw jeugdcomplex. Dit doel voorziet in het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek in seizoen 21-22 naar de realisatie van een jeugdcomplex tbv de jeugdacademie.

 -Nieuw jeugdteam U-13

Vanaf het seizoen 2021-2022 heeft MVV een nieuw jeugdelftal: de U-13. De nieuwe jeugdploeg versterkt de ontwikkeling van en doorstroom binnen de nieuwe MVV Academy. Daarnaast is het voeren van een U-13 een nieuwe eis van de KNVB. Om dit extra elftal zo optimaal mogelijk te laten functioneren, zijn aanvullende gelden nodig. Met dit donateursdoel faciliteren we de dagelijkse operatie van deze toekomstige beloften en zorgen we dat ze zo goed mogelijk kunnen presteren. 
  • Pijler 2: MVV Jeugd

    40%
    € 9000