Pijler 1: MVV Maastricht

Faciliteren belofteteam Seizoen 2017-2018
MVV zal geen beloftenteam inschrijven in de zogenaamde voetbalpiramide. De kosten hiervan zijn te hoog. Om jonge talentvolle spelers én de reserves van MVV toch regelmatig te laten spelen tegen goede tegenstanders zijn extra wedstrijden nodig. Wedstrijden tegen beloftenteams uit binnen-en buitenland. Dat betekent uitbreiding van staf, wedstrijdkosten en busvervoer.

Uitbreiding technische en medische staf

Vanuit de staf is de wens uitgesproken om extra kracht- en stabiliteitsoefeningen te verrichten met MVV1 en MVV A. Dat betekent dat er meer expertise ingehuurd moet worden vanuit sport performance Sportho. Daarnaast kan ook een kwaliteitsslag gemaakt op het vlak van de keepersopleiding. De huidige keepertrainer van MVV1 kan intern een opleiding geven voor de keeperstrainers van de MVV jeugd. Naast de begeleiding van jeugd keeperstrainers kan hij ook ingezet worden bij de trainingen van de keepers van de bovenbouw.

Extra faciliteiten videoanalyse en trainingsanalyse

Een grote sprong voorwaarts is een investering in video analyse. Dit geldt zowel voor wedstrijden en trainingen. Dat betekent dat deze specialistische kennis in huis gehaald moet worden.

MVV selectie

Gebleken is dat een directe investering in de spelersgroep de meest directe weg is tot betere resultaten. Het Voetbalplatfom MVV (hierin zitten enkele bekende oud-spelers) analyseert in overleg met de technische staf van MVV de ontwikkelingen van MVV spelers. In overleg wordt bekeken welke kwaliteitsimpuls de selectie nodig heeft. Welke spelers willen we graag behouden en welke kwaliteiten zijn nodig om nog beter te worden. Met andere woorden de selectie die nu goed presteert willen we zoveel mogelijk bij elkaar houden. MVV probeert dus meer te anticiperen dan te reageren. Regeren is vooruitzien. Daarnaast willen we jonge talentvolle spelers aan ons binden omdat jonge spelers verkocht kunnen worden en daardoor extra inkomsten opbrengen. Dat helpt de club weer vooruit (zie Jordi Croux).

Pijler 1 – MVV Maastricht

Faciliteren belofteteam Seizoen 2017-2018
€ 7.500,00,-
Uitbreiding technische en medische staf Seizoen 2017-2018
€ 10.000,00,-
Extra faciliteiten videoanalyse en trainingsanalyse
€ 5.000,00,-
Extra budget selectie seizoen 2017-2018
€ 20.000,00,-

  • Pijler 1: MVV Maastricht

    88.24%
    € 42500