Pijler 1 MVV Maastricht ‘22-‘23

Pijler 1 : MVV Maastricht 2022 – 2023
Versterking 1ste elftal
(reeds gerealiseerd)
€ 16.000
Haalbaarheidsonderzoek videowall stadion € 2.500
Maatschappelijk project MVV Foundation: € 2.750

Voorbeelden gesteunde projecten in het verleden:

Versterking 1e elftal
Uitbreiding medische en technische staf
Aanschaf scouting en analyse apparatuur
Aanschaf spelersmonitoringssysteem

Pijler 1 – MVV Maastricht

Over de gehele lijn is er binnen de organisatie behoefte aan de verdere uitbouw van allerlei zaken om de club verder te professionaliseren. Bovendien is gebleken dat een directe investering in de spelersgroep de meest directe weg is tot betere resultaten. Voor het seizoen 2022-2023 zijn voor Pijler 1 de volgende doelen geformuleerd:

Eerste elftal

In het nieuwe technisch beleid richt MVV zich meer en meer op regionale, jonge talenten. Ook is hierin extra aandacht voor de doorstroom van onze eigen jeugdspelers. Voor een optimale balans en ontwikkeling in het eerste elftal is er behoefte om de selectie van een extra kwaliteitsimpuls te voorzien. Dit donateursdoel draagt bij aan het kunnen aantrekken van sterkhouders voor het eerste elftal.

–  Haalbaarheidsonderzoek videowall

MVV werkt toe naar een topsportklimaat in de Geusselt. Een videowall kan hieraan in meerdere opzichten een bijdrage leveren;  uiteraard in commercieel opzicht maar ook in de verbetering van de informatie en communicatie  naar supporters (o.m. in het kader van de veiligheid in het stadion). Het haalbaarheidsonderzoek richt zich niet alleen op deze aspecten maar ook op de fysieke mogelijkheden voor plaatsing van de wall  in het stadion.

– Maatschappelijk project MVV Foundation