Mijlpaal Veer zien MVV (28-4-2021)

Coronatijd of niet….Veer zien MVV gaat gewoon door met haar activiteiten. En met weer een mooie mijlpaal. We hebben 3 nieuwe donateursdoelen (totale bijdrage €19.000), verdeeld over de 3 pijlers, gerealiseerd.
Deze zijn: cursussen jeugdtrainers, aanschaf ticketingsysteem en ontwikkeling supportersbanner.

Geweldig dat we in deze uitdagende tijden onze club hiermee weer een stap nao väöre helpen.

Cursussen Jeugdtrainers:

met deze bijdrage wordt geinvesteerd in de opleiding van drie jeugdtrainers: Robbie Servais (cursus UEFA A en cursus Coach Betaald Voetbal), Hennie Heuts (cursus UEFA A) en Glenn Thehu (cursus UEFA C).
Ron Elsen, manager academie, is blij met de bijdrage vanuit de fans. “Als club hebben we recent aangegeven onze jeugdacademie als belangrijke pijler te zien voor de toekomst. Dat onze supporters via de donatie aan Veer zien MVV dat streven ondersteunen is een geweldige steun in de rug.”

Aanschaf nieuw ticketingsysteem

In samenwerking met het bedrijf CM.com werkt MVV aan een nieuwe manier van kaartverkoop: digitaal, snel en klantvriendelijk. Wouter van den Berkmortel, verantwoordelijk voor ticketing bij MVV: “Rond de wedstrijd tegen FC Volendam einde april, als we weer 900 man mogen ontvangen, maken we hier meer over bekend. Maar dit wordt een mooi systeem voor onze supporters. Via Veer zien MVV dragen ze daar ook zelf financieel aan bij, en daar zijn we natuurlijk zeer content mee.”

Supportersbanner Willy Brokamp:

Zoals eerder aangegeven prijkt vanaf 26 februari j.l. het fotomozaiek van Willy Brokamp in Stadion de Geusselt. Niemand minder dan Willy Brokamp zelf heeft de banner onthuld. Het is geweldig dat ook veel donateurs zich hebben laten vereeuwigen op deze unieke banner. Onze trouwe achterban hebben we hiermee een mooi ‘gezicht’ gegeven. Dit project is deels mogelijk gemaakt vanuit de donateursbijdragen.


Nieuws uit de catering! (17 maart 2021)

Beste Donateur en Supporter, 

Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey. De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild. Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt!

De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.

We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben. We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club!

We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.

Bestuur Veer zien MVV Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman, Guido


Financiële update Donateurs Veer zien MVV (11 maart 2021)

Vanuit de donateurstak van Veer zien MVV is dit seizoen € 32.651,52 overgemaakt aan MVV Maastricht.Dit bedrag is als volgt opgebouwd:

  • € 20.000 als zomerbijdrage uitbreiding selectie seizoen 20-21
  • €.  7.500 bijgedragen aan de aanschaf van bewegings monitorsysteem (GPS / hartslagmeters)
  • €.  5.000 bijgedragen tbv professionaliseren keeperstraining
  • €.      151,52 zijnde het overschot van de bijdrage van supporters tbv het doek van Sef Hoenjet.

 Daarnaast is vanuit de tak catering de bijdrage 1ste helft seizoen 20-21 ( huur en sponsoring) een bedrag van € 10.000 overgemaakt. Hiermee komt het totaalbedrag voor het seizoen. 20-21 vooralsnog uit op €42.651,52