Nieuwe donateursdoelen seizoen 21-22

Op diverse fronten werkt MVV hard aan het verder professionaliseren van de club. Het creëren van een topsportklimaat is hierin een belangrijk onderdeel. Om MVV hierbij te ondersteunen, hebben we samen nieuwe donateursdoelen opgesteld. Hieronder het overzicht van de donateursdoelen voor dit seizoen (’21-’22).

Indien je een andere pijler dan voorheen zou willen steunen, laat het ons gerust weten. Dan passen we dit voor je aan. We kijken er naar uit om samen deze belangrijke doelen voor MVV te realiseren. In de tussentijd kunnen we alvast 1 donateursdoel afvinken, de bijdrage voor de selectie!

Versterking 1e elftal
Veer zien MVV heeft weer een mooie bijdrage gedaan om de selectie kwalitatief uit te breiden. Met deze extra bijdrage van onze donateurs (€ 15.000) kon MVV net dat stapje extra doen om een aantal sterkhouders voor de selectie aan te kunnen trekken. Een mooie kwaliteitsimpuls voor onze jonge ploeg.

Nieuw spelers-presentatie systeem (18-11-2021)

Het op de voet volgen van onze MVV-spelers. Het gaat nu mogelijk worden op een systematische en duurzame manier. We hebben namelijk het donateursdoel ‘aanschaf nieuw speler-prestatie systeem’ afgerond (doelbedrag € 5.000).

Wat was het belang ook alweer? Het datasysteem ondersteunt een optimale (fysieke) begeleiding en monitoring van onze spelers, zowel voor het eerste elftal als de Academy.

MVV heeft voor dit doel deze week een samenwerkingsovereenkomst getekend met Dotcomsport. Dit betekent dat de club de komende seizoenen aan de slag gaat met het Clubmanagement systeem Dotcomclub. Met het systeem kan MVV de spelers tijdens trainingen en wedstrijden volledig in beeld brengen. Hierdoor krijgt de club enorme statistieken ter beschikking waar direct op geanticipeerd kan worden.

MVV en Dotcomsport zullen de samenwerking deze week naar buiten brengen. Wij willen jullie als donateur hiervan eerst op de hoogte brengen. Namens ons Bestuur en MVV een hele grote merci voor jullie bijdrage. Weer een mooie stap richting een professionaliseringsslag in de Geusselt. 
Check ook de website van MVV https://www.mvv.nl/nieuws/mvv-kan-via-dotcompsport-alle-spelers-op-de-voet-volgen

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido