MVV Maastricht 120 jaar

Een jubileumfeest met sponsoren- en supporterstreffen, een eigen bier en de zoektocht naar het Elftal van de Eeuw. Het zijn de hoofdingrediënten van het feest ter ere van het 120-jarig bestaan van MVV. De rood-witte trots van Maastricht bestaat op 2 april 2022 120 jaar, en supportersinitiatief Veer zien MVV wil dat uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

De aftrap van de jubileumactiviteiten is een sponsorentreffen op 1 april. De invulling daarvan wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Op de verjaardag van de club is er een familiedag in het stadspark ‘bij de kenonne’. Naast optredens van bekende artiesten zijn er spellen, is er aandacht voor sport en bewegen en een meet en greet met spelers en staf. Jasper Jongen, voorzitter van Veer zien MVV: “We zijn nog volop bezig met het programma, maar het moet in elk geval uitstralen waar MVV voor staat: sport en beweging, een familieclub en uiteraard gezelligheid.”

Daarnaast wordt er, samen met Stadsbrouwerij Maastricht, ook een speciaal Veer Zien MVV-bier op de markt gebracht. Het bier krijgt de naam ‘Bloonten Ingel’, wat verwijst naar de stadsengel van Maastricht, en het gegeven dat het jubileumbier ‘bloont’ is. Het bier komt beschikbaar voor particuliere verkoop, maar ook in de Maastrichtse horeca.

Tot slot gaat Veer Zien MVV op zoek naar het ‘Elftal vaan de Iew’. Wie waren de beste MVV-spelers de afgelopen 120 jaar? Per positie komen er tot aan 2 april vijf suggesties langs om op te stemmen. Alle helden uit de rijke clubhistorie passeren de revue.

Jasper Jongen: “Ik denk dat elke MVV-fan wel toe is aan een aantal mooie en leuke activiteiten. En onze prachtige club verdient het om op 2 april in het zonnetje te staan. Met dit jubileumfeest denken we zowel supporters als de club een mooi cadeau te geven. De komende tijd maken we meer bekend over de activiteiten.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido