Luij vaan Veer zien MVV – Remco Loeffen

Nieuw seizoen, nieuwe ‘Lui vaan Veer Zien MVV’.
Met deze week een bekend gezicht: Remco Loeffen, fysiotherapeut van het eerste elftal. “Toen ik een jaar of 10 was gingen we met een groepje jongens uit Bunde, Meerssen en Rothem met de fiets naar het stadion. We hadden een kaart in het kindervak, maar kropen dan stiekem tussen de spijlen door naar het sfeervak. Later zijn we nog op de Boschpoort gaan zitten tot het groepje een beetje uit elkaar is gevallen. Inmiddels ben ik de enige geloof ik die van die groep is overgebleven.”
Toch bleef Remco trouw gaan. “De vrijdagavond was altijd het begin van het (voetbal)weekend. Schreeuwen zonder reden op de rechtsback van de tegenstander die er helemaal niks van begreep. Dit heb ik tot een jaar of 5 geleden elke thuis wedstrijd gedaan totdat ik als fysiotherapeut bij het eerste elftal betrokken raakte.”
Over zijn meest memorabele wedstrijden hoeft Remco niet lang na te denken: “De uitwedstrijd tegen Telstar in het kampioensjaar was onvergetelijk. Bijna het hele stadion was rood/wit, we konden kampioen worden, dat gebeurde die wedstrijd helaas nog niet maar die wedstrijd was onvergetelijk.” In zijn rol als fysio was de finale van de nacompetitie heel bijzonder, zegt hij. “De voorbereiding op Cambuur-uit, met de inmiddels al legendarische goal van Thomas Verheydt en de terugkomst bij de Geusselt vergeet ik nooit meer. Zonder meer het mooiste wat ik heb gegemaakt als fysiotherapeut bij de club. Het vervolg had nóg mooier kunnen zijn, misschien moeten zijn, maar toch zullen die momenten tegen de buren me altijd bijblijven.”
Remco is donateur omdat alle beetjes in zijn ogen helpen. “Juist in een periode dat het wat moeizamer gaat kunnen supporters echt het verschil maken, niet alleen financieel maar ook in de steun richting het elftal, dit kan het team écht een extra impuls geven waardoor resultaten soms misschien net wel de goeie kant opvallen.” Remco steunt geen specifiek doel van VZM, maar ziet zijn bijdrage liefst gespendeerd aan sfeeracties, zo geeft hij aan. “In de periode van bijvoorbeeld Thiebaut, Gomez en Maaskant was de Geusselt mede door de sfeeracties van supporters een onneembare veste. Dit moet weer kunnen na Corona en zal voor de spelers een extra boost betekenen.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido