Lui vaan Veer zien MVV – Math Veugen

In deel 4 van ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ onze eigen Math Veugen. Bestuurslid van Veer Zien MVV, maar bovenal jaren trouwe fan. MVV is een deel van zijn leven, zegt Math. “Ik ben al supporter sinds de middelbare school. Inmiddels dus al zo’n 50 jaar.” MVV is voor Math het moment om te ‘ontstressen’: “Plezier, spanning en de beleving rondom wedstrijden staan voor mij voorop. Ook heb ik bij MVV vele leuke contacten opgebouwd met andere supporters.”

Over zijn hoogtepunten is Math kort en krachtig: “MVV-Ajax 1-0 in seizoen 72/73, Ajax-MVV 3-6 in 1980 en het promotiefeest in 1973.” Uiteraard is Math ook donateur van Veer Zien MVV. “Dat nooit meer”, zegt Math. “Dat was de drijfveer voor mij en vele anderen toen MVV in 2010 opnieuw ontsnapte aan een faillissement. Met andere fans stond in aan de wieg van VZMVV en zijn we gestart met het donateursplan. Ook ik ben toen donateur geworden.”

Math wil dat er vooral geïnvesteerd wordt in selectie en jeugdopleiding. “Hiermee hoop ik dat op korte en lange termijn de kwaliteit van de selectie verbetert en daardoor dus ook de prestaties op het veld.” Math hoopt dat zich nog veel donateurs aansluiten. “Vele kleintjes maken één groot bedrag. Hierdoor gaat MVV beter presteren en hebben wij dus meer te genieten.” Donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido