Lui vaan Veer zien MVV – Math Veugen

In deel 4 van ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ onze eigen Math Veugen. Bestuurslid van Veer Zien MVV, maar bovenal jaren trouwe fan. MVV is een deel van zijn leven, zegt Math. “Ik ben al supporter sinds de middelbare school. Inmiddels dus al zo’n 50 jaar.” MVV is voor Math het moment om te ‘ontstressen’: “Plezier, spanning en de beleving rondom wedstrijden staan voor mij voorop. Ook heb ik bij MVV vele leuke contacten opgebouwd met andere supporters.”

Over zijn hoogtepunten is Math kort en krachtig: “MVV-Ajax 1-0 in seizoen 72/73, Ajax-MVV 3-6 in 1980 en het promotiefeest in 1973.” Uiteraard is Math ook donateur van Veer Zien MVV. “Dat nooit meer”, zegt Math. “Dat was de drijfveer voor mij en vele anderen toen MVV in 2010 opnieuw ontsnapte aan een faillissement. Met andere fans stond in aan de wieg van VZMVV en zijn we gestart met het donateursplan. Ook ik ben toen donateur geworden.”

Math wil dat er vooral geïnvesteerd wordt in selectie en jeugdopleiding. “Hiermee hoop ik dat op korte en lange termijn de kwaliteit van de selectie verbetert en daardoor dus ook de prestaties op het veld.” Math hoopt dat zich nog veel donateurs aansluiten. “Vele kleintjes maken één groot bedrag. Hierdoor gaat MVV beter presteren en hebben wij dus meer te genieten.” Donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”