Lui vaan Veer zien MVV – Luc Partouns

Luc Partouns is de tweede donateur van Veer Zien MVV die een podium krijgt in de rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Luc heeft het MVV-gevoel niet van een vreemde, vertelt hij. “Het zit in de familie. Ik ben met MVV opgegroeid. Mijn eerste wedstrijd was MVV-Roda JC in 1989, uitslag 1-1. Sindsdien heb ik altijd een seizoenskaart gehad.” Helaas kende Luc slechts weinig successen met zijn MVV. “Dat is de bijkomende ellende”, lacht hij. “Zeker sinds 2000 gaat het, op een incidentele uitzondering na, niet goed.” Vandaar ook dat Luc donateur is geworden van Veer Zien MVV. De financiële basis moet breder, vindt hij. “Veer Zien MVV legt die basis als deels, maar het hele draagvlak in het Zuid-Limburgse zou wat mij betreft moeten groeien.”

Luc heeft zelf een zwak voor de jeugdopleiding van MVV. “Ik vind het heel belangrijk dat Veer Zien MVV investeert in de jeugd. Van mij mag dat nog veel meer worden, omdat nu een goede doorstroming van jeugd naar een tweede elftal en vervolgens het eerste team ontbreekt.” Luc blijft dan ook graag doneren. “Veer Zien MVV is een fantastisch initiatief vanuit de supporters zelf. Eigenlijk de enige manier waarop wij een beetje invloed kunnen uitoefenen.” Met uiteindelijk één groot gezamenlijk doel, wat Luc betreft: meer hoogtepunten in De Geusselt, uiteraard liefst in de eredivisie.

“Er zijn veel momenten die me zijn bijgebleven: de 5-0 tegen Fortuna ten tijde van Meijer, Visser en Hofman, de 2-1 van Taiwo tegen PSV, de goal van Van Duijnhoven tegen FC den Bosch, de promotie tegen VVV, en zo kan ik nog wel even doorgaan.” Ook een hoogtepunt was de derbyzege tegen Roda JC drie seizoenen geleden. Maar helaas zonder Luc op de tribune: “Ik was helaas in het buitenland. Via een livestream heb ik toch nog iets kunnen volgen. Ik heb Maastricht nog nooit zo gemist als toen.

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido