Lui vaan Veer zien MVV – Luc Partouns

Luc Partouns is de tweede donateur van Veer Zien MVV die een podium krijgt in de rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Luc heeft het MVV-gevoel niet van een vreemde, vertelt hij. “Het zit in de familie. Ik ben met MVV opgegroeid. Mijn eerste wedstrijd was MVV-Roda JC in 1989, uitslag 1-1. Sindsdien heb ik altijd een seizoenskaart gehad.” Helaas kende Luc slechts weinig successen met zijn MVV. “Dat is de bijkomende ellende”, lacht hij. “Zeker sinds 2000 gaat het, op een incidentele uitzondering na, niet goed.” Vandaar ook dat Luc donateur is geworden van Veer Zien MVV. De financiële basis moet breder, vindt hij. “Veer Zien MVV legt die basis als deels, maar het hele draagvlak in het Zuid-Limburgse zou wat mij betreft moeten groeien.”

Luc heeft zelf een zwak voor de jeugdopleiding van MVV. “Ik vind het heel belangrijk dat Veer Zien MVV investeert in de jeugd. Van mij mag dat nog veel meer worden, omdat nu een goede doorstroming van jeugd naar een tweede elftal en vervolgens het eerste team ontbreekt.” Luc blijft dan ook graag doneren. “Veer Zien MVV is een fantastisch initiatief vanuit de supporters zelf. Eigenlijk de enige manier waarop wij een beetje invloed kunnen uitoefenen.” Met uiteindelijk één groot gezamenlijk doel, wat Luc betreft: meer hoogtepunten in De Geusselt, uiteraard liefst in de eredivisie.

“Er zijn veel momenten die me zijn bijgebleven: de 5-0 tegen Fortuna ten tijde van Meijer, Visser en Hofman, de 2-1 van Taiwo tegen PSV, de goal van Van Duijnhoven tegen FC den Bosch, de promotie tegen VVV, en zo kan ik nog wel even doorgaan.” Ook een hoogtepunt was de derbyzege tegen Roda JC drie seizoenen geleden. Maar helaas zonder Luc op de tribune: “Ik was helaas in het buitenland. Via een livestream heb ik toch nog iets kunnen volgen. Ik heb Maastricht nog nooit zo gemist als toen.

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Op 26 februari  hebben we de supportersbanner onthuld.
In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we deze prachtige fotomozaiek een mooie plek gegeven in ons stadion.’Hieronder een mooi beeld van t fotomozaïek.
Veer zien MVV