Lui vaan Veer zien MVV – Lou Prince

‘Maak Mestreech weer gruuts op MVV’ Loe Prince gaat sinds 1965 of 1966 naar MVV, het exacte jaar weet hij niet meer. Wat wel helder is, is dat zijn gevoel bij het bezoeken van een wedstrijd nog altijd hetzelfde is. “Gezonde spanning. Ik leef mee met MVV. Als ze verliezen, beïnvloedt dat zeker mijn humeur. Maar gelukkig blijven de mooie momenten het best bewaard in mijn geheugen.” Over zijn favoriete MVV-moment hoeft Loe niet lang na te denken. “MVV-Excelsior in het seizoen 1965-1966. MVV won met 5-0 en omdat FC Groningen gelijkspeelde promoveerde MVV.”

Hij voegt er nog graag een tweede moment aan toe. “Feyenoord-MVV in het seizoen 71/72. Volgens mij stond MVV toen tweede. In De Kuip kwam MVV op 0-1 door Brokamp. Pas in de laatste minuten gaf MVV de overwinning uit handen. Jo Bonfrère miste nog een reuzenkans op de 0-2. MVV speelde dat jaar Intertoto en won zijn poule.” De reden waarom Loe donateur is, is helder. “Alle verbeteringen beginnen bij jezelf. Ik hoop hiermee een bescheiden bijdrage te leveren om MVV weer terug op de (eredivisie)kaart te zetten. Dat is voor mij het hoofddoel van mijn donateurschap. Ik hoop dat er genoeg geld komt om dat te realiseren.”

Ook zou er meer geld moeten zijn voor de sfeer in het stadion, vindt LOe. “Het rood-wit in de Geusselt is minimaal. In de play-offs tegen Roda had bijna iedereen rood-wit aan, dat was fantastisch. Zou het geen idee zijn een actie te starten zodat meer mensen in het rood-wit komen” Betrokkenheid, noemt de donateur dat. “Je merkt dat mensen enorm meeleven me MVV, zeker als het goed gaat. Maar als je dan de betrokkenheid van toeschouwers in Duitsland bij hun clubs ziet, dan kan dat hier nog wel beter. Als wij deze betrokkenheid ook weten te realiseren, dan zetten we zeker stappen richting promotie. Daarom roep ik ook iedereen op om te doneren. Maak Mestreech weer gruuts op MVV!”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido