Lui vaan Veer zien MVV – Lou Prince

‘Maak Mestreech weer gruuts op MVV’ Loe Prince gaat sinds 1965 of 1966 naar MVV, het exacte jaar weet hij niet meer. Wat wel helder is, is dat zijn gevoel bij het bezoeken van een wedstrijd nog altijd hetzelfde is. “Gezonde spanning. Ik leef mee met MVV. Als ze verliezen, beïnvloedt dat zeker mijn humeur. Maar gelukkig blijven de mooie momenten het best bewaard in mijn geheugen.” Over zijn favoriete MVV-moment hoeft Loe niet lang na te denken. “MVV-Excelsior in het seizoen 1965-1966. MVV won met 5-0 en omdat FC Groningen gelijkspeelde promoveerde MVV.”

Hij voegt er nog graag een tweede moment aan toe. “Feyenoord-MVV in het seizoen 71/72. Volgens mij stond MVV toen tweede. In De Kuip kwam MVV op 0-1 door Brokamp. Pas in de laatste minuten gaf MVV de overwinning uit handen. Jo Bonfrère miste nog een reuzenkans op de 0-2. MVV speelde dat jaar Intertoto en won zijn poule.” De reden waarom Loe donateur is, is helder. “Alle verbeteringen beginnen bij jezelf. Ik hoop hiermee een bescheiden bijdrage te leveren om MVV weer terug op de (eredivisie)kaart te zetten. Dat is voor mij het hoofddoel van mijn donateurschap. Ik hoop dat er genoeg geld komt om dat te realiseren.”

Ook zou er meer geld moeten zijn voor de sfeer in het stadion, vindt LOe. “Het rood-wit in de Geusselt is minimaal. In de play-offs tegen Roda had bijna iedereen rood-wit aan, dat was fantastisch. Zou het geen idee zijn een actie te starten zodat meer mensen in het rood-wit komen” Betrokkenheid, noemt de donateur dat. “Je merkt dat mensen enorm meeleven me MVV, zeker als het goed gaat. Maar als je dan de betrokkenheid van toeschouwers in Duitsland bij hun clubs ziet, dan kan dat hier nog wel beter. Als wij deze betrokkenheid ook weten te realiseren, dan zetten we zeker stappen richting promotie. Daarom roep ik ook iedereen op om te doneren. Maak Mestreech weer gruuts op MVV!”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV