Lui vaan Veer zien MVV – Harry Crijns

Vandaag alweer het derde deel van Lui vaan Veer Zien MVV, podium voor onze zeer waardevolle donateurs. Vandaag aan het woord: Harry Crijns. MVV-NOAD. Een tegenstandersnaam uit lang vervlogen tijden. Maar voor Harry Crijns (links op de foto) wel de eerste MVV-wedstrijd die hij zag. Harry was 9 jaar toen hij debuteerde op de tribunes van De Boschpoort. Hij sloeg daarna geen wedstrijd over. Samen met oudste broer en met Johan Dijkstra, later steunpilaar in het roed-wit bezocht hij de wedstrijden. Tegenwoordig doet hij dat met zijn zoons Gaston en Alain. “Zij hebben het MVV-virus geërfd. MVV is voor ons een gezellig uitje en gelukkig hebben we al heel wat mooie wedstrijden gezien. Herinneringen met mijn kinderen die ik koester.”

Met al zijn MVV-ervaring heeft Harry natuurlijk heel wat gedenkwaardige momenten meegemaakt. Hij noemt zelf ‘rasvoetballers’ als Brokamp en Hans Visser die hem de nodige mooie voetbalmomenten lieten beleven. Ook het kampioensjaar 1997 en gedenkwaardige wedstrijden in de eredivisie staan in Harry’s geheugen gegrift. Maar zijn absolute hoogtepunt is bijzonder. “Seizoen 2010/2011. Na financiële rampspoed begint MVV met puntenaftrek en ziet Ernest Faber af van het trainerschap. Juist Faber moest als coach van Eindhoven toezien hoe MVV de periode pakte in Eindhoven. Dit moment geeft de weerbaarheid en de overlevingsdrang van onze club perfect weer. Noets de mood verlore heet!”

Harry doneert aan Veer Zien MVV omdat de visie van VZMVV hem erg aanspreekt. “De perfecte vertolking van ‘voor supporters, door supporters’. De ambitie om met de fans de grootste sponsor van de club te worden spreekt me erg aan.” Wat Harry betreft zou Veer Zien MVV nog wel iets verder mogen gaan: “MVV zou supporters nog meer moeten betrekken bij het aanboren van financiële mogelijkheden. Misschien dat VZMVV dan iets kan betekenen als intermediair tussen supporters en club.” Harry heeft zelf qua donaties een voorkeur voor donaties aan de MVV-jeugd. “Wat is er mooier dan ooit weer te gloriëren met een Maastrichts getint elftal in de eredivisie? Toen ik nog jong was, bestond het elftal van MVV grotendeels uit Maastrichtse jongens en spelers uit de regio. Met deze jongens concurreerde MVV met de top-5 van de eredivisie. Schitterend!”

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido