Lui vaan Veer zien MVV – Davy Pieters

In onze rubriek “Lui vaan Veer Zien MVV’ Davy Pieters. Die meteen een statement maakt. Een Maastricht zonder MVV kan hij zich niet voorstellen. “MVV hoort bij de stad, zoals ook Aw Brögk, Vrijthof, Vastelaovend en de Maas.” Hij denkt dan ook met pijn in het hart terug aan de periodes dat het voortbestaan van de club aan een zijden draadje hing. “Dat wil ik nooit meer meemaken.” Davy werd supporter dankzij zijn vader die Davy en zijn broertje begin jaren negentig meenam naar De Geusselt. “De wedstrijden waren natuurlijk bijzonder, maar ook de open dagen. Heel speciaal om rond te lopen in het stadion, te spelen op het veld en de spelers te ontmoeten. Een open dag moet altijd blijven.” Davy had sinds die tijd altijd een seizoenskaart. “Zelfs in de elf jaar dat ik niet in Maastricht woonde. MVV geeft me een thuisgevoel.” Wat bijzondere wedstrijden betreft, heeft Davy een aantal hoogtepunten. “MVV-Feyenoord in 1992-1993. Live op televisie! Het is mijn eerste echte herinnering aan MVV, hoewel ik niet in het stadion was. Dan de kampioenwedstrijd tegen VV V in 1997 in een bomvolle Geusselt en de thuiswedstrijd tegen Roda JC in 2014-2015. 3-1, alle frustraties over zoveel jaren Jupiler League kwamen eruit. De finale van de play-offs vond ik ook bijzonder. De ultieme droom leek uit te komen…” Davy is donateur van Veer Zien MVV omdat hij zijn club verder wil brengen. “En veer zien MVV, de naam zegt het al. Veer Zien MVV heeft een goede aanpak, en daarbij spreken de keuzemogelijkheden voor donatiedoelen me aan.” Davy zelf kiest meestal voor doelen die bijdragen aan het verbeteren van de randvoorwaarden. “Uitbreiding commercie, aanschaf videosystemen enzovoorts omdat dit MVV op langere termijn vooruit helpt.” Davy hoopt dat nog meer fans donateur worden. “Deel uitmaken van de MVV-familie, dat wil toch iedereen?” Tot slot maakt Davy nog een compliment aan Veer Zien MVV. “De initiatiefnemers hebben hun nek durven uitsteken en zeer veel tijd hierin gestoken. Dat geldt natuurlijk ook voor alle vrijwilligers. ‘ne groete merci!” Wat Davy betreft kan de rol van de supporters, en van Veer Zien MVV, nog groter. “Benut de kennis, ideeën en contacten van Veer Zien MVV en haar donateurs nog meer. Dat kan MVV alleen maar helpen.” Ook donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Vandaag in onze rubriek “Lui vaan Veer Zien MVV’ Davy Pieters. Die meteen een statement maakt. Een Maastricht zonder MVV kan hij zich niet voorstellen. “MVV hoort bij de stad, zoals ook Aw Brögk, Vrijthof, Vastelaovend en de Maas.” Hij denkt dan ook met pijn in het hart terug aan de periodes dat het voortbestaan van de club aan een zijden draadje hing. “Dat wil ik nooit meer meemaken.” Davy werd supporter dankzij zijn vader die Davy en zijn broertje begin jaren negentig meenam naar De Geusselt. “De wedstrijden waren natuurlijk bijzonder, maar ook de open dagen. Heel speciaal om rond te lopen in het stadion, te spelen op het veld en de spelers te ontmoeten. Een open dag moet altijd blijven.”

Davy had sinds die tijd altijd een seizoenskaart. “Zelfs in de elf jaar dat ik niet in Maastricht woonde. MVV geeft me een thuisgevoel.” Wat bijzondere wedstrijden betreft, heeft Davy een aantal hoogtepunten. “MVV-Feyenoord in 1992-1993. Live op televisie! Het is mijn eerste echte herinnering aan MVV, hoewel ik niet in het stadion was. Dan de kampioenwedstrijd tegen VV V in 1997 in een bomvolle Geusselt en de thuiswedstrijd tegen Roda JC in 2014-2015. 3-1, alle frustraties over zoveel jaren Jupiler League kwamen eruit. De finale van de play-offs vond ik ook bijzonder. De ultieme droom leek uit te komen…”

Davy is donateur van Veer Zien MVV omdat hij zijn club verder wil brengen. “En veer zien MVV, de naam zegt het al. Veer Zien MVV heeft een goede aanpak, en daarbij spreken de keuzemogelijkheden voor donatiedoelen me aan.” Davy zelf kiest meestal voor doelen die bijdragen aan het verbeteren van de randvoorwaarden. “Uitbreiding commercie, aanschaf videosystemen enzovoorts omdat dit MVV op langere termijn vooruit helpt.” Davy hoopt dat nog meer fans donateur worden. “Deel uitmaken van de MVV-familie, dat wil toch iedereen?” Tot slot maakt Davy nog een compliment aan Veer Zien MVV. “De initiatiefnemers hebben hun nek durven uitsteken en zeer veel tijd hierin gestoken. Dat geldt natuurlijk ook voor alle vrijwilligers. ‘ne groete merci!” Wat Davy betreft kan de rol van de supporters, en van Veer Zien MVV, nog groter. “Benut de kennis, ideeën en contacten van Veer Zien MVV en haar donateurs nog meer. Dat kan MVV alleen maar helpen.” Ook donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido