Lui vaan Veer zien MVV – Davy Pieters

Vandaag in onze rubriek “Lui vaan Veer Zien MVV’ Davy Pieters. Die meteen een statement maakt. Een Maastricht zonder MVV kan hij zich niet voorstellen. “MVV hoort bij de stad, zoals ook Aw Brögk, Vrijthof, Vastelaovend en de Maas.” Hij denkt dan ook met pijn in het hart terug aan de periodes dat het voortbestaan van de club aan een zijden draadje hing. “Dat wil ik nooit meer meemaken.” Davy werd supporter dankzij zijn vader die Davy en zijn broertje begin jaren negentig meenam naar De Geusselt. “De wedstrijden waren natuurlijk bijzonder, maar ook de open dagen. Heel speciaal om rond te lopen in het stadion, te spelen op het veld en de spelers te ontmoeten. Een open dag moet altijd blijven.”

Davy had sinds die tijd altijd een seizoenskaart. “Zelfs in de elf jaar dat ik niet in Maastricht woonde. MVV geeft me een thuisgevoel.” Wat bijzondere wedstrijden betreft, heeft Davy een aantal hoogtepunten. “MVV-Feyenoord in 1992-1993. Live op televisie! Het is mijn eerste echte herinnering aan MVV, hoewel ik niet in het stadion was. Dan de kampioenwedstrijd tegen VV V in 1997 in een bomvolle Geusselt en de thuiswedstrijd tegen Roda JC in 2014-2015. 3-1, alle frustraties over zoveel jaren Jupiler League kwamen eruit. De finale van de play-offs vond ik ook bijzonder. De ultieme droom leek uit te komen…”

Davy is donateur van Veer Zien MVV omdat hij zijn club verder wil brengen. “En veer zien MVV, de naam zegt het al. Veer Zien MVV heeft een goede aanpak, en daarbij spreken de keuzemogelijkheden voor donatiedoelen me aan.” Davy zelf kiest meestal voor doelen die bijdragen aan het verbeteren van de randvoorwaarden. “Uitbreiding commercie, aanschaf videosystemen enzovoorts omdat dit MVV op langere termijn vooruit helpt.” Davy hoopt dat nog meer fans donateur worden. “Deel uitmaken van de MVV-familie, dat wil toch iedereen?” Tot slot maakt Davy nog een compliment aan Veer Zien MVV. “De initiatiefnemers hebben hun nek durven uitsteken en zeer veel tijd hierin gestoken. Dat geldt natuurlijk ook voor alle vrijwilligers. ‘ne groete merci!” Wat Davy betreft kan de rol van de supporters, en van Veer Zien MVV, nog groter. “Benut de kennis, ideeën en contacten van Veer Zien MVV en haar donateurs nog meer. Dat kan MVV alleen maar helpen.” Ook donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Op 26 februari  hebben we de supportersbanner onthuld.
In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we deze prachtige fotomozaiek een mooie plek gegeven in ons stadion.’Hieronder een mooi beeld van t fotomozaïek.
Veer zien MVV