Lui vaan Veer zien MVV

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ een bekende Maastrichtse hospes. Yves Mullenders, uitbater van café Lure en de Poshoorn. En groot MVV-fan bovendien. Van kleins af aan toog Yves met zijn vader naar De Geusselt. “Pap heeft voor zover ik weet al zijn hele leven een seizoenskaart op Boschpoort Vak B. Als kind ging ik met hem mee. Later kocht ik een seizoenskaart voor de staantribune, de zogeheten kindertribune.” Voor Yves was en is MVV de trots van het Maastrichtse voetbal. “Uiteraard had ik ook een idool in die tijd, en dat was Hans Visser. Je wilde toch een voorbeeld hebben bij jouw club.”
Yves weet nog goed dat MVV in de jaren negentig op een gegeven moment noodtribunes moest bouwen om alle publieke belangstelling op te kunnen vangen. “Spelen in de eredivisie tegen topclubs, geweldig. Ik weet nog dat we een dag koploper waren in de tijd van Visser en Erik Meijer. Twee keer nipt Europees voetbal gemist. Geweldige tijd.” Ook aan de kampioenswedstrijd in 1997 denkt Yves met veel plezier terug. “Het stadion was te klein. Een aantal spelers van toen haalden later het Nederlands elftal.” Yves doneert aan Veer Zien MVV omdat hij vindt dat MVV hoort bij de stad en de (voetbal) cultuur van Maastricht. “Dat mag nooit verloren gaan.” Zelf is hij voorzitter van de stichting Duckrace die jaarlijks op Moederdag de Duckrace organiseert in het stadspark. Yves weet dus wat het is om geld in te zamelen voor een goed doel. “Kleine bedragen maken samen één groot bedrag. Daarom vind ik dat veel meer mensen Veer Zien MVV zouden moeten steunen. Je kunt als donateur bijdragen, zonder meteen een groot bedrag op tafel te hoeven leggen. Maar je draagt wel bij aan de financiële basis onder MVV.”

Ook bijdragen aan de toekomst van MVV? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido