Lui vaan Veer zien MVV – Yves Rondagh

Vanavond MVV-De Graafschap. Een moeilijke pot, zeker gezien de vele afwezigen bij MVV. Maar de laatste wedstrijden geven in elk geval hoop. Met vechtlust en wilskracht zit het wel goed. Helaas nog steeds geen publiek. Maar wel een nieuwe ‘Lui vaan VZM’. Vandaag: Yves Rondagh. Yves is uiteraard een bekend gezicht binnen MVV want Yves is al jarenlang betrokken bij diverse supportersactiviteiten. Hij komt al van kleins af aan naar De Geusselt. “Mijn eerste wedstrijd was toen ik 4 was, samen met mijn vader. En nog steeds komen we allebei naar de Geusselt.” De gezelligheid in De Geusselt is nu de voornaamste reden voor Yves om zijn club te bezoeken. “Met vrienden wat drinken, sfeer maken, ontzettend gezellig.” Met veel plezier denkt Yves terug aan de gouden tijden van MVV i de eredivisie. “Dat waren mijn favoriete MVV-momenten. En de gezellige uitstapjes naar uitwedstrijden en met name de jaren tachtig.”Yves doneert omdat hij zo kan bijdragen aan de groei van MVV. “En omdat ik vind dat Veer Zien MVV goed bezig is.” Hij steunt supportersdoelen maar ook andere doelen om MVV verder te helpen. “Via Veer Zien MVV zijn we de grootste sponsor van de club. Het is dus echt onze club.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido