Lui vaan Veer zien MVV – Wilma Melnyczuk

In onze (helaas) laatste ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ van dit seizoen een primeur. Namelijk voor het eerst een vrouwelijke supporter op het podium, en wel Wilma Melnyczuk. Wilma is al sinds haar tienerjaren supporter van MVV, maar kocht haar eerste seizoenskaart in het seizoen 2001-2002. “Mijn zoontje (toen 10 jaar) voetbalde bij RKVVL en ik dacht dat het wel eens leuk zou zijn om hem mee te nemen naar De Geusselt. We zijn er nooit meer weg gegaan. In het begin gingen we samen, maar op een gegeven moment ging hij met vrienden. Naast mam zitten was niet meer stoer haha. Sindsdien zit ik alleen. Rij 13 stoel 7. Maar echt alleen ben ik nooit. Ik heb heel wat medesupporters leren kennen en vrienden gemaakt.”
Wilma noemt MVV ‘haar passie’. Ze gaat dan ook elke thuiswedstrijd kijken, ook als het niet zo goed gaat. “Ik verheug me enorm op elke thuiswedstrijd. Als er geplande verjaardagsfeestje of bezoekjes zijn, dan vertel ik mijn vrienden graag dat ik wat later kom. Eerst de wedstrijd en dan de rest. Inmiddels is dat bij mijn man en vrienden wel duidelijk en worden geen vragen meer gesteld.” Wilma kijkt met ‘sjevraoje’ terug op de halve finales van de play-offs tegen Cambuur. Ze volgde de wedstrijd in Leeuwarden op televisie. “Ik heb heel hard geschreeuwd van vreugde en de tranen liepen over mijn wangen van emotie en van geluk. Wat een gelukzalig moment. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo snel naar mijn zoon ben gefietst, bij wie mijn man toen op bezoek was. Ik kon het niet bevatten. Mijn blub, mijn MVV naar de finale van de play-offs!”
Ze doneert aan Veer Zien MVV om haar grootste hobby iets meer financiële armslag te geven. “Door mijn kleine bijdrage hoop ik de club te zien groeien. De financiële positie van de club is erg belangrijk. Door Veer Zien MVV kunnen we samen bouwen aan een mooie toekomst met perspectief.” Want, zo weet ook Wilma, in het voetbal draait alles om geld. “Ik kan niet in de beurs van mijn mede-supporters kijken uiteraard, maar als het even kan, zou ik iedereen willen vragen te doneren. Hoe meer geld, hoe beter het de club vergaat. Dat is nu helaas de realiteit.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Op 26 februari  hebben we de supportersbanner onthuld.
In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we deze prachtige fotomozaiek een mooie plek gegeven in ons stadion.’Hieronder een mooi beeld van t fotomozaïek.
Veer zien MVV