Lui vaan Veer zien MVV – Wil Eurlings

Vandaag centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ de heer Wil Eurlings. 46 jaar lang bezoekt Wil (72 jaar oud) al de wedstrijden van MVV. De motivatie om zijn eerste wedstrijd te bezoeken, lag in zijn buurman, vertelt Wil. “Dat was Bram Braam, toenmalig speler van MVV. Door hem ben ik verknocht geraakt aan MVV. Elk weekend begint voor mij met MVV. Wint MVV, is mijn weekend super, verliezen ze, is het toch iets minder gezellig.” Dat Wil inderdaad verknocht is aan zijn club, blijkt uit de kampioenswedstrijd tegen VVV Venlo in 1997, voor Wil de mooiste herinnering aan MVV. “Oorspronkelijk had ik de dag voor de wedstrijd een vakantie naar Kreta gepland. Ik heb die reis geannuleerd om toch in Maastricht te zijn en het kampioensfeest tot in de vroege uurtjes mee te kunnen maken.”
Wil is donateur van Veer Zien MVV omdat hij zijn club graag wat meer financiële armslag wil bieden. “Ik doneer aan de versterking van het eerste elftal en aan het stimuleren van de jeugdopleiding. Ik wil onze jeugd graag een kans bieden om door te stoten naar het eerste elftal.” Wil hoopt dat nog meer supporters zijn voorbeeld volgen, en donateur van Veer Zien MVV worden. “Zo geven we de club samen meer financiële mogelijkheden. Voor die tien euro per maand hoef je het toch niet te laten?”

Net als Wil ook donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Op 26 februari  hebben we de supportersbanner onthuld.
In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we deze prachtige fotomozaiek een mooie plek gegeven in ons stadion.’Hieronder een mooi beeld van t fotomozaïek.
Veer zien MVV