Lui vaan Veer zien MVV – Wil Eurlings

Vandaag centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ de heer Wil Eurlings. 46 jaar lang bezoekt Wil (72 jaar oud) al de wedstrijden van MVV. De motivatie om zijn eerste wedstrijd te bezoeken, lag in zijn buurman, vertelt Wil. “Dat was Bram Braam, toenmalig speler van MVV. Door hem ben ik verknocht geraakt aan MVV. Elk weekend begint voor mij met MVV. Wint MVV, is mijn weekend super, verliezen ze, is het toch iets minder gezellig.” Dat Wil inderdaad verknocht is aan zijn club, blijkt uit de kampioenswedstrijd tegen VVV Venlo in 1997, voor Wil de mooiste herinnering aan MVV. “Oorspronkelijk had ik de dag voor de wedstrijd een vakantie naar Kreta gepland. Ik heb die reis geannuleerd om toch in Maastricht te zijn en het kampioensfeest tot in de vroege uurtjes mee te kunnen maken.”
Wil is donateur van Veer Zien MVV omdat hij zijn club graag wat meer financiële armslag wil bieden. “Ik doneer aan de versterking van het eerste elftal en aan het stimuleren van de jeugdopleiding. Ik wil onze jeugd graag een kans bieden om door te stoten naar het eerste elftal.” Wil hoopt dat nog meer supporters zijn voorbeeld volgen, en donateur van Veer Zien MVV worden. “Zo geven we de club samen meer financiële mogelijkheden. Voor die tien euro per maand hoef je het toch niet te laten?”

Net als Wil ook donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”