Lui vaan Veer zien MVV – Wil Eurlings

Vandaag centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ de heer Wil Eurlings. 46 jaar lang bezoekt Wil (72 jaar oud) al de wedstrijden van MVV. De motivatie om zijn eerste wedstrijd te bezoeken, lag in zijn buurman, vertelt Wil. “Dat was Bram Braam, toenmalig speler van MVV. Door hem ben ik verknocht geraakt aan MVV. Elk weekend begint voor mij met MVV. Wint MVV, is mijn weekend super, verliezen ze, is het toch iets minder gezellig.” Dat Wil inderdaad verknocht is aan zijn club, blijkt uit de kampioenswedstrijd tegen VVV Venlo in 1997, voor Wil de mooiste herinnering aan MVV. “Oorspronkelijk had ik de dag voor de wedstrijd een vakantie naar Kreta gepland. Ik heb die reis geannuleerd om toch in Maastricht te zijn en het kampioensfeest tot in de vroege uurtjes mee te kunnen maken.”
Wil is donateur van Veer Zien MVV omdat hij zijn club graag wat meer financiële armslag wil bieden. “Ik doneer aan de versterking van het eerste elftal en aan het stimuleren van de jeugdopleiding. Ik wil onze jeugd graag een kans bieden om door te stoten naar het eerste elftal.” Wil hoopt dat nog meer supporters zijn voorbeeld volgen, en donateur van Veer Zien MVV worden. “Zo geven we de club samen meer financiële mogelijkheden. Voor die tien euro per maand hoef je het toch niet te laten?”

Net als Wil ook donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido