Lui vaan Veer zien MVV – Vincent Vanderbroeck

Vandaag spelen we in de eigen Geusselt tegen Almere City. En een thuiswedstrijd betekent: Lui vaan Veer Zien MVV! Vandaag donateur Vincent Vanderbroeck in de spotlights. Vincent (links op de foto met Sies Hofman, linksboven op de tweede foto) groeide op met MVV, vertelt hij. “Op mijn 8ste had ik mijn eerste seizoenkaart en stond ik samen met mijn vader en broer op de staantribune in de Geusselt. MVV is de club van onze stad en zal ik daarom altijd een warm hart toedragen.” Hij geniet vooral van de gezelligheid bij thuiswedstrijden. “Samen zijn met vrienden en er een gezellige middag of avond van maken onder het genot van een pilsje.”Zoals bij veel fans is het kampioensjaar 1997 een gedenkwaardig MVV-moment voor Vincent. “Eerst de massale uittocht naar Velsen, en een week later de kampioenswedstrijd tegen VVV en het volksfeest in de stad.” Ook aan de wedstrijden begin jaren negentig me onder andere Erik Meijer, Hans Visser en Twan Scheepers denkt Vincent met plezier terug. Vincent is donateur omdat hij zo een steentje kan bijdragen aan het verder helpen van zijn club. “ Daarnaast heb ik als Maastrichtenaar liefde voor de club en is de band met VZM extra bijzonder omdat mijn broer Guido bestuurslid is.” Een specifiek doelt ondersteunt hij niet. “Ik wil vooral clubbreed een bijdrage leveren om MVV zo vooruit te helpen.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido