Lui vaan Veer zien MVV – Toussaint Rossier

MVV-NAC Breda. Qua naam en faam eredivisieclubs, die elkaar vandaag treffen in de Keuken Kampioen Divisie.

Opnieuw een lege Geusselt, maar uiteraard wel met een nieuwe aflevering van ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Come on MVV!!

Vandaag in onze rubriek Toussaint Rosier. Zoals bijna alle MVV-fans is ook Toussaint al van jongs af aan te vinden in de Geusselt. Hij was vijf jaar toen hij met een vriend en zijn ouders voor het eerst naar MVV ging. “Eerst op de staantribune, later de onoverdekte Maastribune, met als hoogtepunt het kampioenschap in 1997. Ik weet nog goed dat ik achter op de bagagedrager het centrum van Maastricht in kwam en een overvolle Markt aantrof.”

Nu de successen wat minder zijn, gaat Toussaint toch nog altijd naar De Geusselt, vooral voor een glaasje bier en gezelligheid met vrienden, zo zegt hij. Toussaint is donateur van Veer Zien MVV omdat hij daarmee weet dat zijn geld goed besteed wordt. “Het feit dat VZM een onafhankelijk platform is, vind ik erg prettig. Op die manier weten we zeker dat de gelden op de juiste plek terecht komen.” Toussaint doneert aan initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling van de club op de langere termijn. “Liever de hengel, dan de vis. Initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling jeugd en van de organisatie. Tuurlijk zie ik graag de beste spelers, maar dat is vaak korte termijn en ik denk dat juist de lange termijn meer op zal leveren.”Toussaint noemt MVV ‘meer dan een voetbalclub’. Zoals gezegd voor hem ook een ontmoetingsplek voor vrienden. “Maar ook sterk verbonden met de stad Maastricht.

Door het steunen van de doelen van VZM kun je zelf een bijdrage leveren aan een mooie toekomst voor onze club.”Net als Toussaint donateur worden? Kijk dan op www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido