Lui vaan Veer zien MVV – Toussaint Rossier

MVV-NAC Breda. Qua naam en faam eredivisieclubs, die elkaar vandaag treffen in de Keuken Kampioen Divisie.

Opnieuw een lege Geusselt, maar uiteraard wel met een nieuwe aflevering van ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Come on MVV!!

Vandaag in onze rubriek Toussaint Rosier. Zoals bijna alle MVV-fans is ook Toussaint al van jongs af aan te vinden in de Geusselt. Hij was vijf jaar toen hij met een vriend en zijn ouders voor het eerst naar MVV ging. “Eerst op de staantribune, later de onoverdekte Maastribune, met als hoogtepunt het kampioenschap in 1997. Ik weet nog goed dat ik achter op de bagagedrager het centrum van Maastricht in kwam en een overvolle Markt aantrof.”

Nu de successen wat minder zijn, gaat Toussaint toch nog altijd naar De Geusselt, vooral voor een glaasje bier en gezelligheid met vrienden, zo zegt hij. Toussaint is donateur van Veer Zien MVV omdat hij daarmee weet dat zijn geld goed besteed wordt. “Het feit dat VZM een onafhankelijk platform is, vind ik erg prettig. Op die manier weten we zeker dat de gelden op de juiste plek terecht komen.” Toussaint doneert aan initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling van de club op de langere termijn. “Liever de hengel, dan de vis. Initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling jeugd en van de organisatie. Tuurlijk zie ik graag de beste spelers, maar dat is vaak korte termijn en ik denk dat juist de lange termijn meer op zal leveren.”Toussaint noemt MVV ‘meer dan een voetbalclub’. Zoals gezegd voor hem ook een ontmoetingsplek voor vrienden. “Maar ook sterk verbonden met de stad Maastricht.

Door het steunen van de doelen van VZM kun je zelf een bijdrage leveren aan een mooie toekomst voor onze club.”Net als Toussaint donateur worden? Kijk dan op www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Op 26 februari  hebben we de supportersbanner onthuld.
In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we deze prachtige fotomozaiek een mooie plek gegeven in ons stadion.’Hieronder een mooi beeld van t fotomozaïek.
Veer zien MVV