Lui vaan Veer zien MVV – Tim Bonfrere

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ Tim Bonfrere. Tim heeft het MVV-virus te danken aan zijn vader Jef. Hij nam hem 28 jaar geleden voor het eerst mee naar De Geusselt, en anno 2019 zitten ze nog steeds samen op de tribune, met regelmatig andere familieleden aan hun zij. “MVV zit ‘bij us in de femilie'”, zegt Tim dan ook. Tim vindt vooral het onvoorspelbare aan MVV mooi. En dat geldt dan voor elke wedstrijd, elke actie, elk schot, elk doelpunt. “Het kan van Messi-achtige schoonheid zijn, maar evengoed ook van onderafdeling-niveau. Dat maakt elke wedstrijd weer bijzonder.” Een echte memorabele pot staat Tim dan ook niet in het geheugen gegrift. “Al waren de play-off derby’s natuurlijk schitterend om mee te maken. Met uitzondering van de uitslag dan.”
Tim is donateur van Veer Zien MVV omdat ‘alle kleine beetjes helpen’. “MVV heeft elke euro hard nodig, daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen, al is het maar een klein beetje.” Als doel heeft Tim gekozen voor het eerste elftal. “Ik hoop dat Veer Zien MVV zo de salarispost van MVV iets kan verlichten.” Met zijn seizoenskaart, zijn biertje tijdens de wedstrijd en zijn donateurschap steunt hij MVV financieel. “Elke euro helpt. Daarom zou elke supporter donateur moeten worden. Samen helpen we onze club.”
Eens met Tim? Meld je dan snel aan als donateur van Veer Zien MVV via www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”