Lui vaan Veer zien MVV – Tim Bonfrere

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ Tim Bonfrere. Tim heeft het MVV-virus te danken aan zijn vader Jef. Hij nam hem 28 jaar geleden voor het eerst mee naar De Geusselt, en anno 2019 zitten ze nog steeds samen op de tribune, met regelmatig andere familieleden aan hun zij. “MVV zit ‘bij us in de femilie'”, zegt Tim dan ook. Tim vindt vooral het onvoorspelbare aan MVV mooi. En dat geldt dan voor elke wedstrijd, elke actie, elk schot, elk doelpunt. “Het kan van Messi-achtige schoonheid zijn, maar evengoed ook van onderafdeling-niveau. Dat maakt elke wedstrijd weer bijzonder.” Een echte memorabele pot staat Tim dan ook niet in het geheugen gegrift. “Al waren de play-off derby’s natuurlijk schitterend om mee te maken. Met uitzondering van de uitslag dan.”
Tim is donateur van Veer Zien MVV omdat ‘alle kleine beetjes helpen’. “MVV heeft elke euro hard nodig, daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen, al is het maar een klein beetje.” Als doel heeft Tim gekozen voor het eerste elftal. “Ik hoop dat Veer Zien MVV zo de salarispost van MVV iets kan verlichten.” Met zijn seizoenskaart, zijn biertje tijdens de wedstrijd en zijn donateurschap steunt hij MVV financieel. “Elke euro helpt. Daarom zou elke supporter donateur moeten worden. Samen helpen we onze club.”
Eens met Tim? Meld je dan snel aan als donateur van Veer Zien MVV via www.veerzienmvv.nl

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido