Lui vaan Veer zien MVV – Thomas Gijselaers

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ Thomas Gijselaers. Thomas (37) is supporter sinds zijn tienerjaren. In 2006 verhuisde hij naar Brussel, waardoor het volgen van MVV op een lager pitje kwam te staan. Sinds twee jaar is hij weer terug in De Geusselt. “Angel-Side Vak E, waar ik met een groep kameraden iedere thuiswedstrijd onze club vooruit schreeuw. Ik kom vooral naar de Geusselt voor de gezelligheid en om de strijd op het veld te zien, om daarna onder het genot van een drankje na te praten in de Gouden Ster.” Thomas ziet MVV uiteraard graag terugkeren in de eredivisie. Vandaar dat hij aangeeft dat zijn mooiste MVV-moment hopelijk nog moet komen. “Al bewaar ik wel mooie herinneringen aan het seizoen 98/99. We speelden niet altijd goed, maar het was wel vaak spectaculair met voorin Emerson en Perez, en Wasiu Taiwo die als een wervelwind over de vleugels stormde.”
Vanwege die gedroomde terugkeer in de eredivisie is Thomas donateur van Veer Zien MVV. “Hiervoor is structureel meer financiering nodig, en ik vind dat Veer Zien MVV hier een uitstekende rol in speelt door op een creatieve en innovatieve manier het draagvlak voor een topsportklimaat bij MVV te vergroten.” Thomas heeft versterking van de selectie als doel voor zijn donatie aangewezen. “Om terug te keren naar de Eredivisie is in mijn optiek meer concurrentie nodig in het eerste team. Jongens die elkaar motiveren en scherp houden, en zo excelleren en doorgroeien naar een hoger niveau. Natuurlijk hebben we geweldige talenten in de jeugd rondlopen, dat kun je zien in het aandeel jeugdspelers in het eerste. Maar om echt door te groeien moeten we investeren in een brede, kwalitatief hoogstaande selectie.”
Hij roept iedereen dan ook op donateur te worden van Veer Zien MVV. “Als je, net zoals ik, wilt dat MVV op termijn terugkeert naar de eredivisie, moet er nu worden geïnvesteerd in een topsportklimaat. Goede tactische ondersteuning van het eerste, gebruik van innovatieve technieken zoals performance monitoring en video analyse, en gezonde concurrentie binnen de selectie. Hiervoor zijn financiële middelen nodig, zodat we de juiste mensen naar de Geusselt kunnen halen die willen investeren in hun carrière en die met hun drive en ambitie MVV naar een hoger niveau tillen.”

Veer Zien MVV sluit zich vanzelfsprekend van harte aan bij de oproep van Thomas. Donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV