Lui vaan Veer zien MVV – Thomas Gijselaers

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ Thomas Gijselaers. Thomas (37) is supporter sinds zijn tienerjaren. In 2006 verhuisde hij naar Brussel, waardoor het volgen van MVV op een lager pitje kwam te staan. Sinds twee jaar is hij weer terug in De Geusselt. “Angel-Side Vak E, waar ik met een groep kameraden iedere thuiswedstrijd onze club vooruit schreeuw. Ik kom vooral naar de Geusselt voor de gezelligheid en om de strijd op het veld te zien, om daarna onder het genot van een drankje na te praten in de Gouden Ster.” Thomas ziet MVV uiteraard graag terugkeren in de eredivisie. Vandaar dat hij aangeeft dat zijn mooiste MVV-moment hopelijk nog moet komen. “Al bewaar ik wel mooie herinneringen aan het seizoen 98/99. We speelden niet altijd goed, maar het was wel vaak spectaculair met voorin Emerson en Perez, en Wasiu Taiwo die als een wervelwind over de vleugels stormde.”
Vanwege die gedroomde terugkeer in de eredivisie is Thomas donateur van Veer Zien MVV. “Hiervoor is structureel meer financiering nodig, en ik vind dat Veer Zien MVV hier een uitstekende rol in speelt door op een creatieve en innovatieve manier het draagvlak voor een topsportklimaat bij MVV te vergroten.” Thomas heeft versterking van de selectie als doel voor zijn donatie aangewezen. “Om terug te keren naar de Eredivisie is in mijn optiek meer concurrentie nodig in het eerste team. Jongens die elkaar motiveren en scherp houden, en zo excelleren en doorgroeien naar een hoger niveau. Natuurlijk hebben we geweldige talenten in de jeugd rondlopen, dat kun je zien in het aandeel jeugdspelers in het eerste. Maar om echt door te groeien moeten we investeren in een brede, kwalitatief hoogstaande selectie.”
Hij roept iedereen dan ook op donateur te worden van Veer Zien MVV. “Als je, net zoals ik, wilt dat MVV op termijn terugkeert naar de eredivisie, moet er nu worden geïnvesteerd in een topsportklimaat. Goede tactische ondersteuning van het eerste, gebruik van innovatieve technieken zoals performance monitoring en video analyse, en gezonde concurrentie binnen de selectie. Hiervoor zijn financiële middelen nodig, zodat we de juiste mensen naar de Geusselt kunnen halen die willen investeren in hun carrière en die met hun drive en ambitie MVV naar een hoger niveau tillen.”

Veer Zien MVV sluit zich vanzelfsprekend van harte aan bij de oproep van Thomas. Donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido