Lui vaan Veer zien MVV – Thomas Gijselaers

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ Thomas Gijselaers. Thomas (37) is supporter sinds zijn tienerjaren. In 2006 verhuisde hij naar Brussel, waardoor het volgen van MVV op een lager pitje kwam te staan. Sinds twee jaar is hij weer terug in De Geusselt. “Angel-Side Vak E, waar ik met een groep kameraden iedere thuiswedstrijd onze club vooruit schreeuw. Ik kom vooral naar de Geusselt voor de gezelligheid en om de strijd op het veld te zien, om daarna onder het genot van een drankje na te praten in de Gouden Ster.” Thomas ziet MVV uiteraard graag terugkeren in de eredivisie. Vandaar dat hij aangeeft dat zijn mooiste MVV-moment hopelijk nog moet komen. “Al bewaar ik wel mooie herinneringen aan het seizoen 98/99. We speelden niet altijd goed, maar het was wel vaak spectaculair met voorin Emerson en Perez, en Wasiu Taiwo die als een wervelwind over de vleugels stormde.”
Vanwege die gedroomde terugkeer in de eredivisie is Thomas donateur van Veer Zien MVV. “Hiervoor is structureel meer financiering nodig, en ik vind dat Veer Zien MVV hier een uitstekende rol in speelt door op een creatieve en innovatieve manier het draagvlak voor een topsportklimaat bij MVV te vergroten.” Thomas heeft versterking van de selectie als doel voor zijn donatie aangewezen. “Om terug te keren naar de Eredivisie is in mijn optiek meer concurrentie nodig in het eerste team. Jongens die elkaar motiveren en scherp houden, en zo excelleren en doorgroeien naar een hoger niveau. Natuurlijk hebben we geweldige talenten in de jeugd rondlopen, dat kun je zien in het aandeel jeugdspelers in het eerste. Maar om echt door te groeien moeten we investeren in een brede, kwalitatief hoogstaande selectie.”
Hij roept iedereen dan ook op donateur te worden van Veer Zien MVV. “Als je, net zoals ik, wilt dat MVV op termijn terugkeert naar de eredivisie, moet er nu worden geïnvesteerd in een topsportklimaat. Goede tactische ondersteuning van het eerste, gebruik van innovatieve technieken zoals performance monitoring en video analyse, en gezonde concurrentie binnen de selectie. Hiervoor zijn financiële middelen nodig, zodat we de juiste mensen naar de Geusselt kunnen halen die willen investeren in hun carrière en die met hun drive en ambitie MVV naar een hoger niveau tillen.”

Veer Zien MVV sluit zich vanzelfsprekend van harte aan bij de oproep van Thomas. Donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”