Lui vaan Veer zien MVV – Stijn Provoost

Vandaag in onze laatste ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ van 2019 een oude bekende: Stijn Provoost.

De sympathieke Belg was jarenlang actief ‘op kantoor’ bij MVV dat zo ook een beetje zijn club werd. “MVV was mijn eerste werkgever, ik ben de club veel dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb en voor de warmte die ik van de mensen rondom de club heb gevoeld.”

Hoewel inmiddels teruggekeerd naar zijn vaderland, volgt Stijn MVV nog altijd. “Wekelijks kijk ik wel op de online kanalen en het forum, wedstrijden kijk ik af en toe via de stream. De club zal voor altijd in mijn hart zitten en kijk vooral positief terug naar mijn periode bij MVV.”

Dat Stijn, die in zijn MVV-tijd de bijnaam Dre verwierf, MVV nog altijd een warm hart toedraagt, blijkt ook uit zijn donateurschap bij VZM. “Naast dat ik jaren een rechtstreekse bijdrage heb kunnen leveren, vind ik het ook belangrijk om een financiële bijdrage te leveren. Zo kan de club haar doelen blijven verwezenlijken en blijven groeien om hopelijk ooit eens te mogen promoveren.” In 2017 was MVV daar dichtbij, met Stijn als onderdeel van de organisatie. ” Vanaf 21 mei 2017 de wedstrijd SC Cambuur – MVV en de kopbal van Verheydt tot en met 25 mei 2017, de wedstrijd MVV – Roda JC en de eerste keer een uitverkocht stadion in jaren was het hoogtepunt in mijn MVV-periode. Een fantastische beleving in aanloop naar de wedstrijd.”
Stijn hoopt dat MVV ooit nog eens zo ver komt, en dan ook echt de stap richting eredivisie kan zetten.
Dat is ook de reden waarom hij het donateurschap van Veer Zien MVV warm aanprijst. ”

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de club blijft verder groeien en we zo de kans vergroten om ooit eens te promoveren.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido