Lui vaan Veer zien MVV – Stephan van Appeven

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’: Stephan van Appeven. Bekende naam? Zou zomaar kunnen. Stephan is medepresentator en producent van de afleveringen van MVV TV. Sinds 1999/2000 komt hij in de Geusselt. Inderdaad, het laatste eredivisiejaar. “Soms voelt dat alsof mijn supportersschap een vloek met zich meedraagt”, zegt Stephan. “ Want hoewel MVV veel betekend heeft in de voetbalhistorie, heb ik daar maar weinig van mee gekregen en moet ik het doen met jaarlijkse potjes tegen Telstar, Top Oss en Fc Eindhoven, met alle respect.” Maar uiteraard ziet Stephan MVV vooral als een verrijking voor zijn leven. “Het voelt als familie. Als een dierbare met wie ik al mijn hele leven een band heb. Het blijft waanzinnig mooi om onderdeel uit te maken van zo’n sfeervolle club met een unieke identiteit.”

Als meest gedenkwaardige MVV-moment grijpt Stephan terug naar een moment dat nog vers in het geheugen ligt. De 1-2 van Thomas Verheydt tijdens de halve finale play-offs in Leeuwarden. “Nog altijd als ik hem die bal in zie koppen op YouTube en de MVV-bank het veld op zie rennen van geluk, ben ik één brok kippenvel. Een terugkeer naar de eredivisie was een week lang nog nooit zo dichtbij voor mij als supporter.”

Stephan doneert aan Veer Zien MVV vanwege het ‘unieke concept’, zegt hij. “Supporters die jaarlijks uit eigen zak de club steunen is heel bijzonder en zeker geen vanzelfsprekend gegeven. Dat ondersteun ik graag.” Stephan kiest voor het eerste elftal als pijler voor zijn bijdrage. “Heel simpel”, zegt hij, “met z’n allen kunnen we ervoor zorgen dat MVV structureel in de top vijf van de eerste divisie speelt en uiteindelijk weer promoveert naar de eredivisie.” Hij roept dan ook alle supporters op te doneren. “Mits je het kunt missen natuurlijk, want ik snap dat voor velen een seizoenskaart al duur genoeg is. Dat maakt je ook echt geen mindere supporter. Maar kun je iets missen, en heb je net als ik genoeg van een plek in de middenmoot, dan zou ik zeggen: doneer!”

Volg je de oproep van Stephan? Meld je dan aan as donateur via www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido