Lui vaan Veer zien MVV – Ron Janssen

Ron Jansen staat deze week op het podium van ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Ron noemt MVV ‘a way of life’: “Chauvinisme ten top, dat is houden van jouw stad en jouw cluppie, helaas
tegenwoordig wel in extrema. Ik kan/kon als voetballiefhebber wel 7 dagen per week op of langs het veld staan, heb zelfs nog even in de C- jeugd van MVV gevoetbald, maar daar hield mijn carrière dan ook mee op.”

Ron is actief voor Veer Zien MVV en is nog steeds trots op de oprichting van dat initiatief in 2010. “Niet alleen zeiken, maar daadwerkelijk ook een bijdrage leveren.

Ik steek er nog steeds veel energie in maar haal er zeker ook veel energie uit.” Een opmerkelijke actie van VZM staat Ron in het geheugen gegrift. “Qua favoriete wedstrijden laat mijn geheugen me een beetje in de steek, maar de finale play-offs tegen Roda was natuurlijk geweldig. En de ‘ uitwedstrijd’ vorig seizoen op groot scherm in de eigen Geusselt.” Ron doneert omdat hij dan zelf i vloed heeft op het beleid. “Letterlijk stemmen op het doel waar mijn tientje aan uitgegeven wordt. Voor mij is dat per stemronde anders. Het is een cliché maar vele kleintjes kunnen een groot verschil maken.”
Ron roept vooral supporters ‘ver weg’ op om ook te gaan doneren. “Woon je niet in de buurt of zelfs in het buitenland maar heb je toch een hart voor MVV en Maastricht, word dan donateur en draag op die manier ook je tientje bij.”

Ook Ron gaan de recente prestaties natuurlijk aan het hart. Maar hij blijft MVV steunen. Hij roept iedereen met een MVV-hart op dat te blijven doen. “Het gaat nu inderdaad wat moeizamer, maar blijf trouw aan MVV en kom naar dat stadion, een vol stadion zorgt voor sfeer en de nodige financiën om de ambities waar te kunnen maken. Nao väöre!”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido