Lui vaan Veer zien MVV – Roger Boelen

Lui vaan Veer Zien MVV

Roger Boelen is vandaag de hoofdpersoon in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Wat MVV voor Roger betekent is kort samen te vatten: alles. “Er gaat geen dag voor mij voorbij zonder dat ik aan MVV denk of erover praat.” De wedstrijddagen zijn voor de Maastrichtenaar extra bijzonder. “Heerlijk op tijd richting het stadion, bijkletsen met vrienden onder het genot van een biertje.” Roger ging 35 jaar geleden ongeveer voor het eerst naar de Geusselt. De hernieuwde Geusselt, want hij was spelertje van de week bij de heropeningswedstrijd tegen het toen nog befaamde Dynamo Dresden. Roger maakte al heel wat bijzondere wedstrijden mee in die 35 jaar. Het kampioenschap in 1997 staat hem nog helder voor de geest, net als de sfeervolle wedstrijden in de eredivisie. “Die mis ik toch wel. Laten we hopen dat we die stap ooit nog kunnen maken.”

Als favoriete spelers noemt Roger vooral echte publiekslievelingen. Hans Vincent, Wasiu Taiwo, Alloy Agu en Gunter Thiebaut. “Maar eigenlijk zijn het er te veel om op te noemen.” Voor dit seizoen hoopt Roger dat MVV voor een verrassing kan zorgen. “Als deze groep fit blijft, en we weten wellicht nog één of twee versterkingen te halen, dan zie ik ons wel een eind komen. Zeker als de factor geluk in ons voordeel gaat spelen.” Roger brengt het MVV-virus inmiddels over op zijn eigen kinderen. Zijn dochter van 12 gaat al sinds haar vijfde elke thuiswedstrijd mee, zijn zoon van zes gaat sinds kort ook mee naar de Geusselt. “Ik geniet als ik zie hoe fanatiek ze MVV supporteren. Voor hen geldt echt ‘support your locals’, en dat vind ik mooi.”
Roger is donateur vaan Veer Zien MVV om ‘een klein steentje bij te dragen aan het gezond zijn van MVV’, zegt hij. “In principe maakt het me niet uit waar mijn bijdrage aan gespendeerd wordt, want ik weet dat mijn bijdrage MVV een stap vooruit helpt. Het mooiste zou zijn als elke MVV-supporter donateur wordt. Wie weet waar het dan eindigt!”

Ook donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”