Lui vaan Veer zien MVV – Roger Boelen

Lui vaan Veer Zien MVV

Roger Boelen is vandaag de hoofdpersoon in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Wat MVV voor Roger betekent is kort samen te vatten: alles. “Er gaat geen dag voor mij voorbij zonder dat ik aan MVV denk of erover praat.” De wedstrijddagen zijn voor de Maastrichtenaar extra bijzonder. “Heerlijk op tijd richting het stadion, bijkletsen met vrienden onder het genot van een biertje.” Roger ging 35 jaar geleden ongeveer voor het eerst naar de Geusselt. De hernieuwde Geusselt, want hij was spelertje van de week bij de heropeningswedstrijd tegen het toen nog befaamde Dynamo Dresden. Roger maakte al heel wat bijzondere wedstrijden mee in die 35 jaar. Het kampioenschap in 1997 staat hem nog helder voor de geest, net als de sfeervolle wedstrijden in de eredivisie. “Die mis ik toch wel. Laten we hopen dat we die stap ooit nog kunnen maken.”

Als favoriete spelers noemt Roger vooral echte publiekslievelingen. Hans Vincent, Wasiu Taiwo, Alloy Agu en Gunter Thiebaut. “Maar eigenlijk zijn het er te veel om op te noemen.” Voor dit seizoen hoopt Roger dat MVV voor een verrassing kan zorgen. “Als deze groep fit blijft, en we weten wellicht nog één of twee versterkingen te halen, dan zie ik ons wel een eind komen. Zeker als de factor geluk in ons voordeel gaat spelen.” Roger brengt het MVV-virus inmiddels over op zijn eigen kinderen. Zijn dochter van 12 gaat al sinds haar vijfde elke thuiswedstrijd mee, zijn zoon van zes gaat sinds kort ook mee naar de Geusselt. “Ik geniet als ik zie hoe fanatiek ze MVV supporteren. Voor hen geldt echt ‘support your locals’, en dat vind ik mooi.”
Roger is donateur vaan Veer Zien MVV om ‘een klein steentje bij te dragen aan het gezond zijn van MVV’, zegt hij. “In principe maakt het me niet uit waar mijn bijdrage aan gespendeerd wordt, want ik weet dat mijn bijdrage MVV een stap vooruit helpt. Het mooiste zou zijn als elke MVV-supporter donateur wordt. Wie weet waar het dan eindigt!”

Ook donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido