Lui vaan Veer zien MVV – Ricardo Fratantuono

De laatste ‘Lui van Veer Zien MVV 2018 is voor Ricardo Fratantuono. Ricardo kreeg het MVV-virus met de paplepel ingegeven. Samen met zijn ouders was MVV-Roda zijn eerste Geusselt-match. “Op de oude Maastribune. Sindsdien heb ik het virus te pakken. Mijn moeder gaat ook nog steeds, maar nu op de Boschpoort.” Voor Ricardo is MVV een avondje uit. “Lekker ‘awhoore’ met vrienden, biertje in de hand en je soms lekker ‘sjaggernere.” Helaas is hij er niet meer elke thuiswedstrijd bij. Vanwege werk en liefde verkaste hij naar Brabant. “Het bevalt me prima in Den Bosch, maar precies dat MVV-gevoel is wat ik mis en wat ik hier ook niet ga (en ook niet wil) vinden.” Hij bezoekt zoveel mogelijk uitwedstrijden van MVV in Brabant. Via zijn donateurschap blijft hij financieel betrokken bij de club. “Ik heb vertrouwen in de aanpak van Veer Zien MVV. Als iedereen een beetje doneert, kunnen we bij MVV mooie dingen bereiken. Wat geld kan doen, zien we nu maar weer bij FC den Bosch.”
Als hoogtepunten van zijn supportersschap noemt Ricardo het kampioenschap in 1997. “Maar ook de uitwedstrijden tegen Volendam zijn altijd leuk, zeker die ene waarin MVV in de laatste minuut via volgens mij Sjors Verdellen de overwinning pakte. Ook de 0-7 in Sittard en de recente winst tegen Roda JC waren prachtig.”
Ricardo koos het eerste elftal als doel voor zijn donaties. “Hopelijk behalen we dan snel resultaat. Oh ja: net als één van mijn voorgangers in deze rubriek Donny Demmers zou ik ‘Hansie Hansie’ Kraay graag zien als trainer van MVV.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”