Lui vaan Veer zien MVV – Ricardo Fratantuono

De laatste ‘Lui van Veer Zien MVV 2018 is voor Ricardo Fratantuono. Ricardo kreeg het MVV-virus met de paplepel ingegeven. Samen met zijn ouders was MVV-Roda zijn eerste Geusselt-match. “Op de oude Maastribune. Sindsdien heb ik het virus te pakken. Mijn moeder gaat ook nog steeds, maar nu op de Boschpoort.” Voor Ricardo is MVV een avondje uit. “Lekker ‘awhoore’ met vrienden, biertje in de hand en je soms lekker ‘sjaggernere.” Helaas is hij er niet meer elke thuiswedstrijd bij. Vanwege werk en liefde verkaste hij naar Brabant. “Het bevalt me prima in Den Bosch, maar precies dat MVV-gevoel is wat ik mis en wat ik hier ook niet ga (en ook niet wil) vinden.” Hij bezoekt zoveel mogelijk uitwedstrijden van MVV in Brabant. Via zijn donateurschap blijft hij financieel betrokken bij de club. “Ik heb vertrouwen in de aanpak van Veer Zien MVV. Als iedereen een beetje doneert, kunnen we bij MVV mooie dingen bereiken. Wat geld kan doen, zien we nu maar weer bij FC den Bosch.”
Als hoogtepunten van zijn supportersschap noemt Ricardo het kampioenschap in 1997. “Maar ook de uitwedstrijden tegen Volendam zijn altijd leuk, zeker die ene waarin MVV in de laatste minuut via volgens mij Sjors Verdellen de overwinning pakte. Ook de 0-7 in Sittard en de recente winst tegen Roda JC waren prachtig.”
Ricardo koos het eerste elftal als doel voor zijn donaties. “Hopelijk behalen we dan snel resultaat. Oh ja: net als één van mijn voorgangers in deze rubriek Donny Demmers zou ik ‘Hansie Hansie’ Kraay graag zien als trainer van MVV.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido