Lui vaan Veer zien MVV – Raymond Verheesen

Vandaag in de rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ supporter Raymond Verheesen. Geboren tegenover stadion de Geusselt en het MVV-virus dus met de paplepel binnen gekregen. “Als peuter werd ik al regelmatig meegenomen door mijn vader, die inmiddels 62 jaar supporter is. Op mijn 7e volgde mijn eerste seizoenskaart, dit was het seizoen 1983-1984, wat meteen met een kampioenschap werd afgesloten.

Ik kan wel zeggen dat MVV vanaf dat eerste moment echt onderdeel van mijn leven is geworden en gebleven, en hoewel ik nog slechts sporadisch uitwedstrijden bezoek is het bezoeken van thuiswedstrijden welhaast een rituele verplichting geworden. Uitgezonderd een periode in 1994-1995 toen ik in het buitenland verbleef denk ik niet dat ik in al die jaren meer dan 10 thuiswedstrijden heb gemist.” Zelfs zijn verblijf in het buitenland weerhield hem niet van het bezoeken van De Geusselt. “Ik ben in die buitenlandperiode zelfs een keer teruggevlogen om een thuiswedstrijd tegen Feyenoord te kunnen zien. Tegenwoordig bezoek ik de thuiswedstrijden samen met mijn vader en jongere zus die ook al op jonge leeftijd met het MVV virus besmet is geraakt.

Sinds twee jaar zijn we verhuisd naar de hoofdtribune en je kunt wel stellen dat een bezoek aan MVV dus ook een soort van familiair samenzijn is geworden.”
Raymond kent meerdere memorabele MVV-herinneringen. “Zeges op de traditionele top drie en winst in de derby’s. Maar wat betreft ontlading was dat wellicht toch wel het kampioenschap en met name het massale volksfeest dat daarop volgde in 1997. En dan moet je je voorstellen dat we toen slechts twee jaar van het eredivisietoneel verdwenen waren.”
Doneren aan Veer Zien MVV ziet Raymond als een soort ‘morele plicht’. “En hoe klein ook, het lijkt mij duidelijk dat je met een heleboel mensen die allemaal een klein steentje bijdragen een behoorlijk sterk front kunt vormen. Raymond ziet Veer Zien MVV ook als een soort visitekaartje voor de club zelf. “Hopelijk kunnen we door onze betrokkenheid andere partijen laten zien dat MVV leeft en dat er voldoende draagkracht is om in een club als de onze te investeren met uiteindelijk maar één doel, promoveren naar de eredivisie en nog belangrijker: daar ook blijven!”
Raymond ondersteunt het eerste elftal, maar maakt daar meteen een kanttekening bij. “Het mag voor mij net zo goed in de organisatie geïnvesteerd worden. Eerlijk gezegd vind ik namelijk dat MVV op dat vlak namelijk nog altijd te kort schiet en ik heb het idee dat het belang van een sterke organisatie nog wel eens onderschat wordt. Uiteindelijk zul je van een gedegen professionele organisatie op de lange termijn de vruchten plukken al begrijp ik dat het momenteel soms schipperen is met de beschikbare middelen.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido