Lui vaan Veer zien MVV – Nicky Clermonts

Vandaag in onze vaste rubriek Nicky Clermonts. Nicky bezoekt de Geusselt sinds eind jaren 90. Sinds 2002 heeft hij een seizoenkaart op de Maastribune, en sinds 2004 bezoekt hij ook vrij frequent uitwedstrijden, al is dat de laatste jaren wat minder. “Met twee jonge kinderen en niet altijd een oppas is het soms wat moeilijker.” Nicky was erg actief bij de Ultras Mestreech. “Doordeweeks uren in de kou zitten verven aan meterslange spandoeken, de hele week toeleven naar wedstrijden, het randgebeuren, het bewaken van de club en onze ideaalbeelden. Een prachtige tijd, waarbij het een paar jaren geleden vrijwel niet meer mogelijk was om te existeren binnen de huidige steeds strakker wordende regels en kaders.” Hij ziet MVV als een intense relatie. “Je kunt er niet zonder, maar soms word je ook teleurgesteld. En toch is er altijd weer een nieuw seizoen, een nieuwe periode met de hoop op iets moois. De talloze vriendschappen, tripjes, belevenissen en levensstijl die ik ervoor terug krijg is voor mij onbetaalbaar mooi!”Nicky, bekend van website Heugem.net en youtube-kanaal MVVMaastrichtFans, denkt met heel veel plezier terug aan Cambuur-MVV in de play-offs 2016-2017. “Met 4 man rechtstreeks vanuit een teamuitje in Duitsland, na een lange nacht stappen, de taxi om 7:00 gepakt richting het parkeerterrein van het touringcarbedrijf vlakbij de Duitse grens. Hier de bus ingestapt, om vervolgens Verheydt het winnende doelpunt binnen zien te koppen. De ontlading, het ongeloof, het vooruitzicht op de finale tegen Roda JC. Alles kwam op dat moment samen, een massale emotionele vreugde.” Ook de bekerwedstrijd tegen Volendam in 2016/2017 was heel bijzonder. “Met een 9-persoons busje op dinsdag in de namiddag klaar voor vertrek, ik als chauffeur. Nog even langs huis m’n spullen pakken voordat we de A2 opdraaien, de rest wachtend in het busje. De vrouw meldt dat dit hét moment is, volgens haar gevoel. En 9 maanden later, vlak na bovenstaande play-offs, is mijn zoon Tuur geboren!”Nicky doneert omdat hij via VZM zijn club kan steunen. Specifieke doelen heeft hij niet. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat VZM de juiste doelen op de juiste momenten uit kiest.” Nicky roept alle MVV-supporters op zijn voorbeeld te volgen. “Het is dé manier om als achterban, middels een toegankelijke en betaalbare manier, een steentje bij te dragen aan de toekomst van onze club. Ik hoop ook dat bekenden elkaar over halen om ook te doneren en zo de club te laten groeien.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido