Lui vaan Veer zien MVV – Nick Kuipers

Morgen gaan we voor de 4e overwinning op rij. Een bijzondere reeks. Maar eerst nog een bijzonder donateursverhaal vanuit Indonesië. Niemand minder dan oud-speler Nick Kuipers deze week aan het woord in de rubriek ‘Lui vaan Veer zien MVV’.

Nick geeft aan dat MVV veel voor hem heeft betekend en zelfs zijn hele leven en carrière te danken heeft aan de club. “Toen ik denk ik een jaartje of 5/6 was ben ik de eerste keer met mijn vader naar MVV gaan kijken. Lopend naar de Geusselt, en de drukte en het zingen van de supporters, maakte heel veel indruk op mij. Het is de club uit de stad waar je bent geboren, je groeit er mee op, dus uiteindelijk word je vanzelf supporter. Dat ik op mijn 10e in de jeugdopleiding mocht gaan spelen was natuurlijk fantastisch.”
Zijn mooiste moment was zijn debuut voor MVV 1, nadat hij jarenlang had getraind en alles had gedaan om daar te komen. Vervolgens heeft hij bij MVV vele mooie momenten mogen meemaken. “3-1 thuis winnen van Roda was denk ik een van de mooiste wedstrijden, de sfeer in de Geusselt, de druk op die wedstrijd en dan winnen na een 0-1 achterstand. Periodetitels gewonnen, en de thuiswedstrijd playoffs finale die we toch echt hadden moeten winnen. De hele stad was uitgelopen voor die wedstrijd in een bomvolle Geusselt. Maar helaas niet het resultaat wat we verdiend hadden.“
Nick is al donateur bij VzM vanaf dag één. Hij vindt het een mooi initiatief van eigen supporters. Hij geeft aan: “De progressie die jullie hebben gemaakt is fantastisch, van niets naar uiteindelijk een van de (misschien wel de) grootste sponsor van MVV. Daarom ben ik vandaag de dag nog altijd donateur van VZM en natuurlijk ook omdat het toch mijn club is en blijft, omdat ik veel te danken heb aan onze club.”

Daarom zou hij aan iedereen met een hart voor de club willen benadrukken dat een kleine donatie een goede steun in de rug is voor de club. Vooral in deze tijd is het belangrijker dan ooit om onze club te steunen. Nick besluit met het volgende: “Als aanvulling wil ik geven dat zowel MVV zelf als de supporters ontzettend trots mogen zijn op het initiatief van VZM. In deze moeilijke tijd hoop ik dat de supporters blijven geloven in MVV en we hopen snel op weer een bomvolle Geusselt.”

VzM wenst Nick veel succes met zijn verdere carrière. Wil je ook donateur worden? Ga voor meer informatie naar www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido