Lui vaan Veer zien MVV – Marco Boreas

Marco Boreas is de supporter die deze week centraal staat in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’.

Marco is supporter sinds het seizoen 90/91. “De club waar ik voetbalde was club van de week bij MVV-Vitesse. Ik mocht toen mascotte zijn en samen met de spelers warmlopen enzovoorts. Dit heeft indruk gemaakt waardoor ik supporter werd. Sinds het seizoen 95/96 begon ik ook de uitmatchen te bezoeken en heb ik veel vrienden gemaakt bij MVV”.

Marco noemt MVV ‘de ideale start van zijn weekend’. “Ik probeer nog steeds naar zoveel mogelijk wedstrijden te gaan, zowel uit als thuis. Dit doe ik met vrienden of ik neem mijn petekind mee dat ook het MVV-virus te pakken heeft.”
Marco noemt de twee recentste overwinningen op Roda JC als hoogtepunten, maar hij bewaart ook warme herinneringen aan kampioensjaar 1996/1997. “Ik bezocht toen bijna alle uitmatchen en weet nog goed hoe we in de vrieskou met 0-1 bij Excelsior wonnen in de 95e minuut en bijvoorbeeld met 3-4 bij Haarlem na een 3-0 achterstand. Hoogtepunt was natuurlijk de 0-2 bij Telstar, de wedstrijd voor de kampioensmatch tegen VVV.”
Marco is donateur omdat hij het belangrijk vindt om een bijdrage te leveren aan de groei van MVV. “
Ik vind het doel ‘versterking voor het eerste elftal’ belangrijk want daar moet het gebeuren. Ook vind ik de jeugd belangrijk. Mijn neefje zit sinds 1 jaar bij het talentenplan en ik zie elke zondagmorgen hoe enthousiast de jeugd en de begeleiders zijn. Ook zij verdienen financiële steun.” Marco hoopt dat meer mensen zich aanmelden als donateur. “Als meer mensen doneren, kan de club doorgroeien en heb je echt het gevoel dat jouw bijdrage iets oplevert.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido