Lui vaan Veer zien MVV – Marco Boreas

Marco Boreas is de supporter die deze week centraal staat in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’.

Marco is supporter sinds het seizoen 90/91. “De club waar ik voetbalde was club van de week bij MVV-Vitesse. Ik mocht toen mascotte zijn en samen met de spelers warmlopen enzovoorts. Dit heeft indruk gemaakt waardoor ik supporter werd. Sinds het seizoen 95/96 begon ik ook de uitmatchen te bezoeken en heb ik veel vrienden gemaakt bij MVV”.

Marco noemt MVV ‘de ideale start van zijn weekend’. “Ik probeer nog steeds naar zoveel mogelijk wedstrijden te gaan, zowel uit als thuis. Dit doe ik met vrienden of ik neem mijn petekind mee dat ook het MVV-virus te pakken heeft.”
Marco noemt de twee recentste overwinningen op Roda JC als hoogtepunten, maar hij bewaart ook warme herinneringen aan kampioensjaar 1996/1997. “Ik bezocht toen bijna alle uitmatchen en weet nog goed hoe we in de vrieskou met 0-1 bij Excelsior wonnen in de 95e minuut en bijvoorbeeld met 3-4 bij Haarlem na een 3-0 achterstand. Hoogtepunt was natuurlijk de 0-2 bij Telstar, de wedstrijd voor de kampioensmatch tegen VVV.”
Marco is donateur omdat hij het belangrijk vindt om een bijdrage te leveren aan de groei van MVV. “
Ik vind het doel ‘versterking voor het eerste elftal’ belangrijk want daar moet het gebeuren. Ook vind ik de jeugd belangrijk. Mijn neefje zit sinds 1 jaar bij het talentenplan en ik zie elke zondagmorgen hoe enthousiast de jeugd en de begeleiders zijn. Ook zij verdienen financiële steun.” Marco hoopt dat meer mensen zich aanmelden als donateur. “Als meer mensen doneren, kan de club doorgroeien en heb je echt het gevoel dat jouw bijdrage iets oplevert.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Op 26 februari  hebben we de supportersbanner onthuld.
In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we deze prachtige fotomozaiek een mooie plek gegeven in ons stadion.’Hieronder een mooi beeld van t fotomozaïek.
Veer zien MVV