Lui vaan Veer zien MVV – Marcel Timans

In de eerste ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ van het seizoen 2018-2019 is het podium voor Marcel Timans. Marcel ging op de drempel van de eeuwwisseling voor de eerste keer naar MVV. Op 16 oktober 1999 zag hij, samen met zijn vader, de laatste minuten van MVV-FC Utrecht (4-1), drie weken later bezocht hij maar meteen zijn eerste volledige wedstrijd. Helaas verloor MVV die wedstrijd in de slotfase van AZ (3-4). Sindsdien is Marcel verknocht aan roed-wit en koopt hij ook elk jaar een seizoenskaart. “Ik heb dus nog net een half jaartje eredivisie meegemaakt. Soms zeg ik wel eens grappend dat de degradatie mijn schuld was.”

MVV speelt een belangrijke rol in het leven van Marcel. Hij bezoekt thuis- en uitwedstrijden en heeft bij MVV nieuwe vrienden gemaakt, zegt hij. “Het is altijd leuk en gezellig als ik bij iedere thuiswedstrijd bekenden tegenkom om daarmee een praatje te maken en een biertje te drinken. Het is een grote familie.” Een aantal MVV-wedstrijden staat nog in het geheugen van Marcel gegrift. De 0-7 in Sittard, de winst van de periodetitel in 2011, de 3-1 tegen Roda JC. Successen die Marcel hoopt ook komend seizoen te kunnen vieren. Hij hoopt MVV snel weer terug in de eredivisie te zien. Dat is ook de reden waarom hij donateur van Veer Zien MVV is. “Doneren en aanschaf van drinken, eten en merchandise via Veer Zien MVV betekenen financiële winst voor MVV. Zo help ik onze club vooruit.”

Met zijn bijdrage als donateur hoopt Marcel MVV vooral sportief vooruit te helpen. “Het eerste elftal natuurlijk, maar ook een belofteteam vind ik voornaam. Daardoor kunnen jeugdspelers doorstromen naar het eerste, en is die stap veel kleiner.” Hij doet dan ook een oproep aan elke fan om donateur te worden. “Hoe meer mensen doneren, hoe meer geld er is voor MVV, hoe beter de spelersgroep en bijvoorbeeld de trainingsfaciliteiten zijn. Ik hoop dat meer supporters opstaan en MVV gaan steunen. Alleen zo komen we weer daar waar we thuis horen!”

Ook donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV