Lui vaan Veer zien MVV – Marcel Timans

In de eerste ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ van het seizoen 2018-2019 is het podium voor Marcel Timans. Marcel ging op de drempel van de eeuwwisseling voor de eerste keer naar MVV. Op 16 oktober 1999 zag hij, samen met zijn vader, de laatste minuten van MVV-FC Utrecht (4-1), drie weken later bezocht hij maar meteen zijn eerste volledige wedstrijd. Helaas verloor MVV die wedstrijd in de slotfase van AZ (3-4). Sindsdien is Marcel verknocht aan roed-wit en koopt hij ook elk jaar een seizoenskaart. “Ik heb dus nog net een half jaartje eredivisie meegemaakt. Soms zeg ik wel eens grappend dat de degradatie mijn schuld was.”

MVV speelt een belangrijke rol in het leven van Marcel. Hij bezoekt thuis- en uitwedstrijden en heeft bij MVV nieuwe vrienden gemaakt, zegt hij. “Het is altijd leuk en gezellig als ik bij iedere thuiswedstrijd bekenden tegenkom om daarmee een praatje te maken en een biertje te drinken. Het is een grote familie.” Een aantal MVV-wedstrijden staat nog in het geheugen van Marcel gegrift. De 0-7 in Sittard, de winst van de periodetitel in 2011, de 3-1 tegen Roda JC. Successen die Marcel hoopt ook komend seizoen te kunnen vieren. Hij hoopt MVV snel weer terug in de eredivisie te zien. Dat is ook de reden waarom hij donateur van Veer Zien MVV is. “Doneren en aanschaf van drinken, eten en merchandise via Veer Zien MVV betekenen financiële winst voor MVV. Zo help ik onze club vooruit.”

Met zijn bijdrage als donateur hoopt Marcel MVV vooral sportief vooruit te helpen. “Het eerste elftal natuurlijk, maar ook een belofteteam vind ik voornaam. Daardoor kunnen jeugdspelers doorstromen naar het eerste, en is die stap veel kleiner.” Hij doet dan ook een oproep aan elke fan om donateur te worden. “Hoe meer mensen doneren, hoe meer geld er is voor MVV, hoe beter de spelersgroep en bijvoorbeeld de trainingsfaciliteiten zijn. Ik hoop dat meer supporters opstaan en MVV gaan steunen. Alleen zo komen we weer daar waar we thuis horen!”

Ook donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido