Lui vaan Veer zien MVV – Marcel Maessen

Marcel Maessen is vandaag onze ‘donateur van de week’ in onze rubriek Lui vaan Veer Zien MVV.

Marcel (midden op de foto) werd eind jaren ’80 op een doordeweekse avond door zijn vader voor het eerst meegenomen naar MVV. “Tegen PSV, ik was een jaar of 7. Dan word je als het ware gedoopt, en vanaf dan ben je supporter.” Tegenwoordig is MVV ook een sociaal samenkomen, zegt Marcel. “Ik ontmoet er vele vrienden zoals van mijn bierclubje de sixpacks en mijn fietsvrienden. MVV zorgt voor sociale verbondenheid.”

Zijn eerste bezoeken aan de Geusselt vormen nog altijd een hoogtepunt in de MVV-historie van Marcel. “Maar ook uiteraard het kampioenschap in 1997 en de derby na vele jaren tegen die bijna Duitse club die we met 3-1 wonnen.”

Marcel doneert aan doelen die de jeugdopleiding ten goede komen en doelen die zorgen voor betere faciliteiten in het stadion. “Ik doneer omdat Veer Zien MVV goede initiatieven neemt met het geld en ook omdat VZM goed vertegenwoordigd is in de ledenraad. Zij zorgen toch dat de identiteit van de club behouden blijft en waken ervoor dat de club vooruitgang boekt en geen achteruitgang.”

Marcel vindt het daarnaast zeer positief dat donateurs van Veer Zien MVV een stem hebben in de bestemming van hun bijdrage. “De invloed die Veer Zien MVV heeft op de club is best groot en ze zijn ook nog eens professioneel georganiseerd. Wat mij betreft verdienen ze daarom nog meer donateurs!”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief