Lui vaan Veer zien MVV – Marcel Maessen

Marcel Maessen is vandaag onze ‘donateur van de week’ in onze rubriek Lui vaan Veer Zien MVV.

Marcel (midden op de foto) werd eind jaren ’80 op een doordeweekse avond door zijn vader voor het eerst meegenomen naar MVV. “Tegen PSV, ik was een jaar of 7. Dan word je als het ware gedoopt, en vanaf dan ben je supporter.” Tegenwoordig is MVV ook een sociaal samenkomen, zegt Marcel. “Ik ontmoet er vele vrienden zoals van mijn bierclubje de sixpacks en mijn fietsvrienden. MVV zorgt voor sociale verbondenheid.”

Zijn eerste bezoeken aan de Geusselt vormen nog altijd een hoogtepunt in de MVV-historie van Marcel. “Maar ook uiteraard het kampioenschap in 1997 en de derby na vele jaren tegen die bijna Duitse club die we met 3-1 wonnen.”

Marcel doneert aan doelen die de jeugdopleiding ten goede komen en doelen die zorgen voor betere faciliteiten in het stadion. “Ik doneer omdat Veer Zien MVV goede initiatieven neemt met het geld en ook omdat VZM goed vertegenwoordigd is in de ledenraad. Zij zorgen toch dat de identiteit van de club behouden blijft en waken ervoor dat de club vooruitgang boekt en geen achteruitgang.”

Marcel vindt het daarnaast zeer positief dat donateurs van Veer Zien MVV een stem hebben in de bestemming van hun bijdrage. “De invloed die Veer Zien MVV heeft op de club is best groot en ze zijn ook nog eens professioneel georganiseerd. Wat mij betreft verdienen ze daarom nog meer donateurs!”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido