Lui vaan Veer zien MVV – Levien Leenders

Deze week in Lui vaan Veer Zien MVV is het podium voor donateur Levien Leenders.

Levien gaat al van kleins af aan naar de Geusselt, samen met zijn vader. “Destijds liep ik als klein jochie rond in de businessclub, maar toen mijn vader helaas overleed ging ik met vrienden naar MVV. We kozen al snel om bij de Angel-Side te gaan zitten, daar beviel het me heel goed. Daar ben ik dan ook nooit meer bij weggegaan. Dat fanatisme, dat brengt net dat extra’s bij een voetbalsfeer.”

Levien Leenders spreekt van een haat-liefde relatie met zijn club. “De club beheerst je leven, je bent er dagelijks mee bezig. Is er geen wedstrijd, dan is er wel een gezellig samenkomen met andere supporters, zijn we niet samen met elkaar, dan is er vast wel een vergadering waaraan ik deelneem en is dat er niet, dan is de telefoon wel continue in gebruik voor de vele MVV-supporterapps waarin ik zit. Daarom ben ik ook goed op de hoogte wat er in mijn clupje speelt. Dat is meestal leuk, maar soms ook frustrerend.” Hij doelt dan op punten die in zijn ogen beter kunnen bij de club. Levien kijkt niet van de zijlijn toe, maar probeert te helpen waar hij kan. Als donateur, maar ook als vice-voorzitter van SV-1902. “Het doet me goed om te zien dat de gesprekken die we voeren ook echt iets opleveren.

We hebben regelmatig contact met mensen van kantoor, zoals Wouter en Tom, samen komen we tot goede ideeën en de Supporters Liasion Dennis Doms zorgt dat de belangen van de supporters ook goed binnen de club worden behartigd. De relatie tussen supporters en de club is beter dan ooit.”Precies om die reden is Levien donateur van VZM. “Wij Maastrichtenaren, zijn er goed in om van de zijlijn te roepen wat er beter moet. Veer Zien MVV roept niet alleen maar laat het ook echt zien. Als je het kunt missen, dan vind ik dat het niet meer dan vanzelfsprekend dat je Veer Zien MVV ondersteunt. Het komt allemaal ten goede van onze club.”

Hoewel de resultaten van MVV dit seizoen niet geweldig zijn, is Levien positief gestemd. “De club lijkt weer op de rails en er worden langzaam stappen omhoog gemaakt. Bij de technische staf met Kalezic aan het roer zie ik dat er weloverwogen besluiten worden gemaakt. Daarnaast laten de vele acties van de Angel-Side zien dat de club nog springlevend is en dat de supporters in de startblokken staan om weer de club aan te moedigen. Door sterke supportersbewegingen van de Angel-Side, SV-1902 en Veer Zien MVV bewaken we de belangen van de club.”

Hij sluit dan ook af met een oproep: sluit je aan bij de Angel-Side, word lid van de SV en doneer aan VZM!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido