Lui vaan Veer zien MVV – Levien Leenders

Deze week in Lui vaan Veer Zien MVV is het podium voor donateur Levien Leenders.

Levien gaat al van kleins af aan naar de Geusselt, samen met zijn vader. “Destijds liep ik als klein jochie rond in de businessclub, maar toen mijn vader helaas overleed ging ik met vrienden naar MVV. We kozen al snel om bij de Angel-Side te gaan zitten, daar beviel het me heel goed. Daar ben ik dan ook nooit meer bij weggegaan. Dat fanatisme, dat brengt net dat extra’s bij een voetbalsfeer.”

Levien Leenders spreekt van een haat-liefde relatie met zijn club. “De club beheerst je leven, je bent er dagelijks mee bezig. Is er geen wedstrijd, dan is er wel een gezellig samenkomen met andere supporters, zijn we niet samen met elkaar, dan is er vast wel een vergadering waaraan ik deelneem en is dat er niet, dan is de telefoon wel continue in gebruik voor de vele MVV-supporterapps waarin ik zit. Daarom ben ik ook goed op de hoogte wat er in mijn clupje speelt. Dat is meestal leuk, maar soms ook frustrerend.” Hij doelt dan op punten die in zijn ogen beter kunnen bij de club. Levien kijkt niet van de zijlijn toe, maar probeert te helpen waar hij kan. Als donateur, maar ook als vice-voorzitter van SV-1902. “Het doet me goed om te zien dat de gesprekken die we voeren ook echt iets opleveren.

We hebben regelmatig contact met mensen van kantoor, zoals Wouter en Tom, samen komen we tot goede ideeën en de Supporters Liasion Dennis Doms zorgt dat de belangen van de supporters ook goed binnen de club worden behartigd. De relatie tussen supporters en de club is beter dan ooit.”Precies om die reden is Levien donateur van VZM. “Wij Maastrichtenaren, zijn er goed in om van de zijlijn te roepen wat er beter moet. Veer Zien MVV roept niet alleen maar laat het ook echt zien. Als je het kunt missen, dan vind ik dat het niet meer dan vanzelfsprekend dat je Veer Zien MVV ondersteunt. Het komt allemaal ten goede van onze club.”

Hoewel de resultaten van MVV dit seizoen niet geweldig zijn, is Levien positief gestemd. “De club lijkt weer op de rails en er worden langzaam stappen omhoog gemaakt. Bij de technische staf met Kalezic aan het roer zie ik dat er weloverwogen besluiten worden gemaakt. Daarnaast laten de vele acties van de Angel-Side zien dat de club nog springlevend is en dat de supporters in de startblokken staan om weer de club aan te moedigen. Door sterke supportersbewegingen van de Angel-Side, SV-1902 en Veer Zien MVV bewaken we de belangen van de club.”

Hij sluit dan ook af met een oproep: sluit je aan bij de Angel-Side, word lid van de SV en doneer aan VZM!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV