Lui vaan Veer zien MVV – Leroy Dassen

Vanmiddag MVV-NEC Nijmegen in de Geusselt. En bij een thuiswedstrijd hoort uiteraard een verse ‘Lui van Veer Zien MVV’.

Met vandaag Leroy Dassen. Leroy kwam in zijn voetbaljeugd als 9-jarige terecht in het Talentenplan en kwam zodoende ook meteen als supporter in de Geusselt. “Sindsdien zijn er nog maar vrij weinig wedstrijden die ik gemist heb in het stadion.” De rijschoolhouder en fotograaf denkt vooral met plezier terug aan uitwedstrijden. “De weekendjes Volendam uit en de awaydays met de partybus. Dat was altijd super geregeld en megagezellig.

Wat wedstrijden betreft staat natuurlijk de kampioenswedstrijd tegen VVV op mijn netvlies gegraveerd. Maar ook een nietszeggende uitwedstrijd bij Telstar waar na 20 minuten de verlichting het begaf. Dit was onder Maaskant en de sfeer in het uitvak was op dat moment gewoon magisch.”

Maar ook als fotograaf heeft hij een MVV-hoogtepunt: “De cortèsj voor de wedstrijd tegen Roda. Dat was fantastisch. Mijn foto’s worden nog altijd veelvuldig gedeeld op social media.” Leroy is donateur omdat hij weet dat zijn club elke euro kan gebruiken. “En Veer Zien MVV doet dat op verschillende manieren. Door donatie, of deelname aan de banner van Brokamp of andere acties. Allemaal mooie initiatieven voor onze club.”

Daarnaast steunt Leroy MVV ook nog op andere fronten. “Met mijn eigen autorijschool heb ik een samenwerking met MVV opgestart om de Jeugd van MVV te helpen aan hun rijbewijs en hiermee sponsoren ze direct ook de jeugdopleiding. Voor iedere nieuwe leerling die bij MVV speelt, gaat er een bepaald bedrag als sponsoring direct naar de jeugdopleiding.”

Ook als fotograaf draagt Leroy een steentje bij. Zo maakte hij de foto’s van de supporters voor de Brokamp-banner. “Daarnaast ben ik ook de huisfotograaf van de Angel-Side. Dit vind ik ook super om aan mee te werken. Wat die de laatste maanden hebben laten zien, is van Eredivisieniveau en daar willen we natuurlijk de gehele club hebben.” Om MVV daar te krijgen, is uiteraard geld nodig. En daarom roept Leroy ook iedereen op om te (blijven) doneren aan Veer Zien MVV. “Als je ziet wat VZM al heeft kunnen betekenen voor de club de afgelopen jaren dan moet je dit alleen maar toejuichen.

Dus leef lui, blief doneren!!”Het goede voorbeeld van Leroy volgen?? Word donateur via www.veerzienmvv.nl

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido