Lui vaan Veer zien MVV – Leroy Dassen

Vanmiddag MVV-NEC Nijmegen in de Geusselt. En bij een thuiswedstrijd hoort uiteraard een verse ‘Lui van Veer Zien MVV’.

Met vandaag Leroy Dassen. Leroy kwam in zijn voetbaljeugd als 9-jarige terecht in het Talentenplan en kwam zodoende ook meteen als supporter in de Geusselt. “Sindsdien zijn er nog maar vrij weinig wedstrijden die ik gemist heb in het stadion.” De rijschoolhouder en fotograaf denkt vooral met plezier terug aan uitwedstrijden. “De weekendjes Volendam uit en de awaydays met de partybus. Dat was altijd super geregeld en megagezellig.

Wat wedstrijden betreft staat natuurlijk de kampioenswedstrijd tegen VVV op mijn netvlies gegraveerd. Maar ook een nietszeggende uitwedstrijd bij Telstar waar na 20 minuten de verlichting het begaf. Dit was onder Maaskant en de sfeer in het uitvak was op dat moment gewoon magisch.”

Maar ook als fotograaf heeft hij een MVV-hoogtepunt: “De cortèsj voor de wedstrijd tegen Roda. Dat was fantastisch. Mijn foto’s worden nog altijd veelvuldig gedeeld op social media.” Leroy is donateur omdat hij weet dat zijn club elke euro kan gebruiken. “En Veer Zien MVV doet dat op verschillende manieren. Door donatie, of deelname aan de banner van Brokamp of andere acties. Allemaal mooie initiatieven voor onze club.”

Daarnaast steunt Leroy MVV ook nog op andere fronten. “Met mijn eigen autorijschool heb ik een samenwerking met MVV opgestart om de Jeugd van MVV te helpen aan hun rijbewijs en hiermee sponsoren ze direct ook de jeugdopleiding. Voor iedere nieuwe leerling die bij MVV speelt, gaat er een bepaald bedrag als sponsoring direct naar de jeugdopleiding.”

Ook als fotograaf draagt Leroy een steentje bij. Zo maakte hij de foto’s van de supporters voor de Brokamp-banner. “Daarnaast ben ik ook de huisfotograaf van de Angel-Side. Dit vind ik ook super om aan mee te werken. Wat die de laatste maanden hebben laten zien, is van Eredivisieniveau en daar willen we natuurlijk de gehele club hebben.” Om MVV daar te krijgen, is uiteraard geld nodig. En daarom roept Leroy ook iedereen op om te (blijven) doneren aan Veer Zien MVV. “Als je ziet wat VZM al heeft kunnen betekenen voor de club de afgelopen jaren dan moet je dit alleen maar toejuichen.

Dus leef lui, blief doneren!!”Het goede voorbeeld van Leroy volgen?? Word donateur via www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV