Lui vaan Veer zien MVV – Lennert Schrader

Vandaag staat Lennert Schrader centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’.

Lennert komt sinds 2003 in de Geusselt, en noemt MVV ‘een integraal deel van mijn leven’. “Ik heb er vrienden aan overgehouden, ik heb er mijn vrouw leren kennen en uiteindelijk ook mijn eerste baan aan overgehouden. MVV is voor mij een totaalpakket: met vrienden naar het voetbal, de passie en sfeer op de tribunes, het samen zijn en het familiegevoel. Anderzijds is er ook ellende die je meemaakt, zoals weer kansloos onderuit op een druilerige decemberavond uit bij Telstar.”

MVV-ADO was de eerste wedstrijd van Lennert. Met een vriend zat hij op de Maastribune. Hij was meteen verkocht, en verknocht aan De Geusselt.

De mooiste jaren voor hem waren de jaren bij Ultras Mestreech. “Toen studeerde ik en had ik genoeg tijd om zowel uit als thuis bijna overal aanwezig te zijn. In die jaren heb ik prachtige dingen meegemaakt: een kolkende Geusselt, heerlijke verre uitwedstrijden zoals naar Cambuur, de rivaliteit met Fortuna, het seizoen met Maaskant waar ik dacht dat we echt kans maakten op promotie, de tumultueuze wedstrijden tegen RKC. Twee andere hoogtepunten waren natuurlijk de periode winst in Eindhoven na alle ellende van daarvoor en de eerste derbywinst tegen Roda na al die jaren.”

Vreemd genoeg miste Lennert de play-offwedstrijden tegen de Oosterburen. “Ik was op rondreis in de VS want aan het begin van het seizoen had ik me laten overhalen dat het toch weer niks zou worden dit seizoen. In Las Vegas op de hotelkamer heb ik de wedstrijd tegen Cambuur gevolgd. Helaas was het te duur om terug te vliegen dus heb ik de finale gezien op een telefoonschermpje. Gedenkwaardig was het zeker, maar ook heel pijnlijk dat ik dat heb moeten missen.”

Lennert doneert omdat MVV voor hem ‘goud waard’ is. “Het is veel meer dan alleen een voetbalclub of een avondje drinken met vrienden. Alle ervaringen en dingen die ik heb meegemaakt door de jaren had ik niet willen missen en dat gevoel gun ik iedereen. Als ik dat kan ondersteunen met een kleine bijdrage doe ik dat meteen.” Hij vindt dat MVV qua investeringen een goede balans moet vinden tussen veld en kantoor. “Dat laatste is zo belangrijk, als je het kantoor verwaarloosd wordt het op het veld structureel nooit meer iets. Dus elke euro die ik aan het eerste elftal doneer kan MVV zelf in de organisatie stoppen.”

Vandaar ook dat hij alle fans oproept om donateur te worden. “Zodat niet alleen jij maar ook je kinderen, kleinkinderen en alle anderen van het MVV-gevoel kunnen genieten in de toekomst.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido