Lui vaan Veer zien MVV – Kjell Knops

Deze week een bijzondere donateur centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Kjell Knops, voormalig aanvoerder, inmiddels actief voor Helmond Sport draagt nog steeds een financieel steentje bij aan MVV. Dat doet hij omdat hij zich verbonden voelt met de club. “Ik vind dat Veer Zien MVV een goed en mooi initiatief is van vrijwilligers die MVV een warm hart toedragen. Door middel van dit donateursplan dragen de supporters bij aan de groei van de club. Kjell kwam in 2011 over naar MVV. Daarvoor speelde hij voor een nietszeggende club waarvan de naam ons even ontschoten is 
Kjell bewees al gauw zijn waarde in het hart van de defensie. Zijn leidinggevende capaciteiten leverden hem de aanvoerdersband op. “Daar ben ik nog altijd erg trots op. Verder staan het winnen van de periodetitel in het seizoen 2012/2013 en de 3-1 zege op Roda JC in een volle Geusselt me nog heel goed bij.” Kjell draagt MVV nog altijd een warm hart toe. Graag had hij dit seizoen weer in het rood-wit gespeeld, maar helaas mocht dat niet zo zijn. “Voor mij zijn het de fans die de club zo speciaal maakt. Ze blijven altijd achter de club staan zowel in goede en slechte tijden.” Uiteraard gaan we, en Kjell waarschijnlijk ook, uit van goede tijden aanstaande zondag. Zowel op als naast het veld… Veer Zien MVV bedankt Kjell voor zijn bijdrage. Heel bijzonder dat een ex-speler de club nog altijd steunt. TOPPER!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido