Lui vaan Veer zien MVV – Kjell Knops

Deze week een bijzondere donateur centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Kjell Knops, voormalig aanvoerder, inmiddels actief voor Helmond Sport draagt nog steeds een financieel steentje bij aan MVV. Dat doet hij omdat hij zich verbonden voelt met de club. “Ik vind dat Veer Zien MVV een goed en mooi initiatief is van vrijwilligers die MVV een warm hart toedragen. Door middel van dit donateursplan dragen de supporters bij aan de groei van de club. Kjell kwam in 2011 over naar MVV. Daarvoor speelde hij voor een nietszeggende club waarvan de naam ons even ontschoten is 
Kjell bewees al gauw zijn waarde in het hart van de defensie. Zijn leidinggevende capaciteiten leverden hem de aanvoerdersband op. “Daar ben ik nog altijd erg trots op. Verder staan het winnen van de periodetitel in het seizoen 2012/2013 en de 3-1 zege op Roda JC in een volle Geusselt me nog heel goed bij.” Kjell draagt MVV nog altijd een warm hart toe. Graag had hij dit seizoen weer in het rood-wit gespeeld, maar helaas mocht dat niet zo zijn. “Voor mij zijn het de fans die de club zo speciaal maakt. Ze blijven altijd achter de club staan zowel in goede en slechte tijden.” Uiteraard gaan we, en Kjell waarschijnlijk ook, uit van goede tijden aanstaande zondag. Zowel op als naast het veld… Veer Zien MVV bedankt Kjell voor zijn bijdrage. Heel bijzonder dat een ex-speler de club nog altijd steunt. TOPPER!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV