Lui vaan Veer zien MVV – Kjell Knops

Deze week een bijzondere donateur centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Kjell Knops, voormalig aanvoerder, inmiddels actief voor Helmond Sport draagt nog steeds een financieel steentje bij aan MVV. Dat doet hij omdat hij zich verbonden voelt met de club. “Ik vind dat Veer Zien MVV een goed en mooi initiatief is van vrijwilligers die MVV een warm hart toedragen. Door middel van dit donateursplan dragen de supporters bij aan de groei van de club. Kjell kwam in 2011 over naar MVV. Daarvoor speelde hij voor een nietszeggende club waarvan de naam ons even ontschoten is 
Kjell bewees al gauw zijn waarde in het hart van de defensie. Zijn leidinggevende capaciteiten leverden hem de aanvoerdersband op. “Daar ben ik nog altijd erg trots op. Verder staan het winnen van de periodetitel in het seizoen 2012/2013 en de 3-1 zege op Roda JC in een volle Geusselt me nog heel goed bij.” Kjell draagt MVV nog altijd een warm hart toe. Graag had hij dit seizoen weer in het rood-wit gespeeld, maar helaas mocht dat niet zo zijn. “Voor mij zijn het de fans die de club zo speciaal maakt. Ze blijven altijd achter de club staan zowel in goede en slechte tijden.” Uiteraard gaan we, en Kjell waarschijnlijk ook, uit van goede tijden aanstaande zondag. Zowel op als naast het veld… Veer Zien MVV bedankt Kjell voor zijn bijdrage. Heel bijzonder dat een ex-speler de club nog altijd steunt. TOPPER!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”