Lui vaan Veer zien MVV – Joris Jongen

Joris Jongen staat vandaag centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’.

Joris heeft een bijzondere band met MVV. Zelf is hij uiteraard trouw supporter, en zijn broer Jasper is voorzitter van Veer Zien MVV. Maar de band met de club gaat nog verder terug. “Mijn vader deed vroeger de radioverslagen voor de ziekenomroep. Mijn opa van moeders kant was jarenlang clubarts, en mijn ouders hebben elkaar leren zo kennen in het stadion.”
Dat Joris gauw besmet zou raken met het rood-wit virus mag dan ook geen verrassing zijn, Joris ziet MVV als ‘een gezellige avond uit. “Leuke sferen het stadion, spanning en soms gezonde rivaliteit.” Joris herinnert zich het kampioenschap van 1997 nog goed. “Een hoogtepunt”, zegt hij. “Maar wat voor mij, vreemd genoeg misschien, ook bijzonder was, waren de uitwedstrijden begin 2000. Zat ik samen met mijn broer Jasper met maximaal 15 anderen in de bus. Toen ging het dus niet zo goed met MVV.”
Joris doneert graag aan Veer Zien MVV. “Omdat MVV een prachtige club is en via mijn donatie hoop ik dat MVV in de toekomst weer iets kan betekenen in het land en in de stad Maastricht.” Als doelen voor zijn donatie kiest Joris voor de jeugdopleiding en versterking van de organisatie. “Zodat de club op lange termijn professioneler wordt én meer talenten uit eigen jeugd kunnen doorbreken.” Dat samen moet zorgen dat MVV terugkeer op het hoogste niveau, is Joris’ wens. “Bij een prachtige stad als Maastricht hoort een goede en stabiele voetbalclub.

Ook donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido