Lui vaan Veer zien MVV – Joris Jongen

Joris Jongen staat vandaag centraal in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’.

Joris heeft een bijzondere band met MVV. Zelf is hij uiteraard trouw supporter, en zijn broer Jasper is voorzitter van Veer Zien MVV. Maar de band met de club gaat nog verder terug. “Mijn vader deed vroeger de radioverslagen voor de ziekenomroep. Mijn opa van moeders kant was jarenlang clubarts, en mijn ouders hebben elkaar leren zo kennen in het stadion.”
Dat Joris gauw besmet zou raken met het rood-wit virus mag dan ook geen verrassing zijn, Joris ziet MVV als ‘een gezellige avond uit. “Leuke sferen het stadion, spanning en soms gezonde rivaliteit.” Joris herinnert zich het kampioenschap van 1997 nog goed. “Een hoogtepunt”, zegt hij. “Maar wat voor mij, vreemd genoeg misschien, ook bijzonder was, waren de uitwedstrijden begin 2000. Zat ik samen met mijn broer Jasper met maximaal 15 anderen in de bus. Toen ging het dus niet zo goed met MVV.”
Joris doneert graag aan Veer Zien MVV. “Omdat MVV een prachtige club is en via mijn donatie hoop ik dat MVV in de toekomst weer iets kan betekenen in het land en in de stad Maastricht.” Als doelen voor zijn donatie kiest Joris voor de jeugdopleiding en versterking van de organisatie. “Zodat de club op lange termijn professioneler wordt én meer talenten uit eigen jeugd kunnen doorbreken.” Dat samen moet zorgen dat MVV terugkeer op het hoogste niveau, is Joris’ wens. “Bij een prachtige stad als Maastricht hoort een goede en stabiele voetbalclub.

Ook donateur worden? www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV