Lui vaan Veer zien MVV – Jeroen Wijkmans

Vandaag de wedstrijd MVV – Jong FC Utrecht.

Pakken we de 9 op 3? Dat zou ontzettend knap zijn van onze mannen! En eigenlijk moet het ook. Als eerbetoon aan die ene man, die oer-MVV’er die deze week overleed. Sef Hoenjet. Sef verdient vandaag niets minder dan de drie punten. Allemaol achter MVV, allemaol veur Sef!

In onze vaste rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ staat vandaag Jeroen Wijckmans centraal. Jeroen ging als ‘kleine gamin’ al naar MVV. Met zijn vriendjes, op de fiets vanuit Gronsveld. “In mijn jeugd, toen ik iets ouder was, ben ik lang fanatiek supporter bij de Angel-Side geweest. MVV speelde toen nog in de Eredivisie. Nadat ik ging studeren ben ik MVV wel blijven volgen, maar had geen seizoenskaart meer.”

Door zijn werk bij Trajekt (maatschappelijke activiteiten in de wijken samen met MVV) en als bestuurslid van de ledenraad bloeide de MVV-liefde van Jeroen weer op. “De laatste 15 jaar ben ik weer iedere thuiswedstrijd van de partij en ook af en toe bij uitwedstrijden.” Als meest memorabel MVV-moment memoreert Jeroen de historische 3-6 zege op Ajax in Amsterdam. Maar ook denkt hij met heel veel plezier terug aan de maatschappelijke initiatieven die hij samen met de club heeft mogen opstarten. “Ik heb als centrummanager van Playing for Success een mooi leercentrum in de businessclub mogen opbouwen voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Na 7 jaar is dit nog altijd een van de belangrijkste maatschappelijke activiteiten binnen MVV. Het kost de club geen euro, maar het levert wel veel goodwill op.”Ook bedacht Jeroen de actie ‘’t lèste graas’ (zie foto). De laatste echte grasmat in de Geusselt werd in stukjes verkocht. “Zelfs de landelijke pers pikte het destijds op. Samen met Veer zien MVV verkochten we meer dan 2500 potjes. De middenstip, de hoekvlaggen en strafschopstippen leverde ook het nodige geld voor MVV op.” Jeroen is donateur van Veer Zien MVV omdat zijn bijdrage dan ten goede komt aan initiatieven binnen de club. Hij doneert niet aan een specifiek doel, maar hoopt stiekem wel op een donatie aan ‘zijn’ Playing for Success. “Als stichting moet PFS zelf de broek ophouden en kunnen ze alle financiële middelen goed gebruiken.” Daarbij droomt Jeroen nog altijd van Veer Zien MVV als hoofdsponsor. “Daarom zou het mooi zijn als meer mensen donateur zouden worden. Door massa te creëren kan het financiële volume toch aardig oplopen en is VZM de hoofdsponsor.”Meehelpen aan de droom van Jeroen? Word donateur via www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido