Lui vaan Veer zien MVV – Jeroen Bovens

Matchday!! MVV- Excelsior Rotterdam.

En dat betekent ook weer een nieuwe Lui vaan Veer Zien MVV. Vandaag Jeroen Bovens in de spotlight. Jeroen (linksboven op de foto) werd als kleine jongen uitgenodigd voor het talentenplan van MVV. “Mijn broer was al supporter en stond met zijn vrienden op de staantribune. Samen met mijn vader zijn we vanaf toen, ik zal een jaar of negen zijn geweest, vrijwel elke thuiswedstrijd gaan kijken.” Jeroen werd in eerste instantie steeds fanatieker. Samen met een vriendengroep bezocht hij thuis- en uitwedstrijden. Daarna zwakte zijn MVV-gevoel iets af. “Omdat ik zelf op vrijdag moest trainen, ben ik enkele jaren niet kunnen gaan naar MVV. Via teletekst en app met vrienden bleef ik op de hoogte, maar onbewust ebde het gevoel ook een beetje weg.” De nacompetitiewedstrijd tegen Roda wakkerde het MVV-vuur weer aan. “Zeker met die fantastische cortésj vooraf, ben ik weer geraakt. Nu heb ik dan ook wederom een seizoenkaart en ben ik donateur van Veer Zien MVV.”

MVV is voor Jeroen een gevoel, een stuk ‘gruuts’ zijn op ‘zijn club’. “Al is dat soms een beproeving geweest de laatste jaren. De club waar ik soms oprecht kan genieten van een mooie actie, goal en de euforie van een overwinning. De club waar ik me vaak ook ongegeneerd (aan) kan ergeren; aan het voetbal of andere belangrijke en onbelangrijke zaken.” Maar MVV is vooral de club waar Jeroen met vrienden vele mooie momenten meemaakte. “En het is de club waar ik me thuis voel en hopelijk in de toekomst weer succes mag meemaken!” Jeroen denk dan bijvoorbeeld met veel plezier terug aan het kampioensjaar 1997. “De verre uitwedstrijd tegen Telstar, om vervolgens een dag later op Klein Geusselt van de jeugdtrainers ‘op d’n kloete kriege’ omdat één van die trainers je gezien heeft op de tribune in Velsen en je veel te laat naar bed bent gegaan voor een wedstrijd vroeg in de ochtend met het talentenplan. En dan een week later thuis tegen VVV kampioen worden met de huldiging op de markt, wat een belevenis!” In de C-jeugd werd Jeroen kampioen met MVV. “Werden we in een vol stadion gehuldigd voorafgaand aan een wedstrijd. Onvergetelijk!” Jeroen doneert via Veer Zien MVV aan de jeugd van de club. “Natuurlijk door mijn eigen mooie ervaringen die ik heb mogen beleven in de jeugd van MVV, maar vooral ook omdat ik geloof dat daar nog veel meer potentie zit voor een club als MVV. Daar moet je denk ik een keuze in durven te maken, met een duidelijk plan en organisatie waar geld voor nodig is. Hoe klein dan ook hoop ik dat met mijn bijdrage daar meer in bereikt kan worden.” Zo wil Jeroen helpen bouwen aan een stabiele club. Veer Zien MVV verricht daar wat hem betreft goed werk in. “Wat mij betreft mag de invloed van VZM nog groter zijn en sterker gewaardeerd worden wat VZM betekent voor de club MVV. Met als doel uiteraard om de club weer op het hoogste voetbalpodium te krijgen in Nederland. Met onze bijdragen zorgen we er in ieder geval voor dat VZM dit goede werk voor Us MVV-ke kan blijven voortzetten!”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido