Lui vaan Veer zien MVV – Jef Thoma

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ geen interview met een donateur, maar een topvrijwilliger (en ook donateur overigens) in het zonnetje.

Jef Thoma. Geen vat bier te zwaar, geen klus te moeilijk, geen tijdstip te gek. Op Jef kan Veer Zien MVV altijd een beroep doen.

Al sinds mensenheugenis komt hij in de Geusselt, voor zijn tweede grote liefde. Zijn eerste is Mia, met wie hij binnenkort hun vijftigjarig huwelijk viert. Vijftig jaar getrouwd en een leven lang verknocht aan MVV, een groot compliment waard. Zonder onze andere vrijwilligers te kort te doen, zetten we Jef graag eens in het zonnetje. Vooral omdat hij daar zelf liever niet in staat. Voor Jef hoeven de schijnwerpers niet zo, laat hem maar op de achtergrond zijn werk doen. En dat doet hij met verve. Jef, de 70 al gepasseerd, is elke dag actief in stadion de Geusselt. Waar hij kan, steekt hij de helpende hand toe. Met de wedstrijddag als absolute hoogtepunt. Jef is dan een onmisbare kracht in (onder meer) het aanleveren van spijs en drank bij de cateringpunten.

Veer Zien MVV dankt Jef hartelijk voor zijn ongelooflijke inzet. Hij kreeg deze week al de Taart van VIA Maastricht, maar wij doen daar graag nog een schepje bovenop.

Jef, de bis ‘ne topper!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Op 26 februari  hebben we de supportersbanner onthuld.
In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we deze prachtige fotomozaiek een mooie plek gegeven in ons stadion.’Hieronder een mooi beeld van t fotomozaïek.
Veer zien MVV