Lui vaan Veer zien MVV – Jef Thoma

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ geen interview met een donateur, maar een topvrijwilliger (en ook donateur overigens) in het zonnetje.

Jef Thoma. Geen vat bier te zwaar, geen klus te moeilijk, geen tijdstip te gek. Op Jef kan Veer Zien MVV altijd een beroep doen.

Al sinds mensenheugenis komt hij in de Geusselt, voor zijn tweede grote liefde. Zijn eerste is Mia, met wie hij binnenkort hun vijftigjarig huwelijk viert. Vijftig jaar getrouwd en een leven lang verknocht aan MVV, een groot compliment waard. Zonder onze andere vrijwilligers te kort te doen, zetten we Jef graag eens in het zonnetje. Vooral omdat hij daar zelf liever niet in staat. Voor Jef hoeven de schijnwerpers niet zo, laat hem maar op de achtergrond zijn werk doen. En dat doet hij met verve. Jef, de 70 al gepasseerd, is elke dag actief in stadion de Geusselt. Waar hij kan, steekt hij de helpende hand toe. Met de wedstrijddag als absolute hoogtepunt. Jef is dan een onmisbare kracht in (onder meer) het aanleveren van spijs en drank bij de cateringpunten.

Veer Zien MVV dankt Jef hartelijk voor zijn ongelooflijke inzet. Hij kreeg deze week al de Taart van VIA Maastricht, maar wij doen daar graag nog een schepje bovenop.

Jef, de bis ‘ne topper!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido