Lui vaan Veer zien MVV – Jef Thoma

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ geen interview met een donateur, maar een topvrijwilliger (en ook donateur overigens) in het zonnetje.

Jef Thoma. Geen vat bier te zwaar, geen klus te moeilijk, geen tijdstip te gek. Op Jef kan Veer Zien MVV altijd een beroep doen.

Al sinds mensenheugenis komt hij in de Geusselt, voor zijn tweede grote liefde. Zijn eerste is Mia, met wie hij binnenkort hun vijftigjarig huwelijk viert. Vijftig jaar getrouwd en een leven lang verknocht aan MVV, een groot compliment waard. Zonder onze andere vrijwilligers te kort te doen, zetten we Jef graag eens in het zonnetje. Vooral omdat hij daar zelf liever niet in staat. Voor Jef hoeven de schijnwerpers niet zo, laat hem maar op de achtergrond zijn werk doen. En dat doet hij met verve. Jef, de 70 al gepasseerd, is elke dag actief in stadion de Geusselt. Waar hij kan, steekt hij de helpende hand toe. Met de wedstrijddag als absolute hoogtepunt. Jef is dan een onmisbare kracht in (onder meer) het aanleveren van spijs en drank bij de cateringpunten.

Veer Zien MVV dankt Jef hartelijk voor zijn ongelooflijke inzet. Hij kreeg deze week al de Taart van VIA Maastricht, maar wij doen daar graag nog een schepje bovenop.

Jef, de bis ‘ne topper!

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Veer zien MVV spekt transferkas MVV

Supportersinitiatief Veer Zien MVV heeft de transferkas van MVV gespekt met 20.000 euro. De gelden zijn bij elkaar gebracht door de donateurs van Veer Zien
MVV, die het aantrekken van versterkingen aangaven als doel voor hun donatie.
Veer Zien MVV zamelde sinds de oprichting 730.000 euro in voor MVV Maastricht. Dat geld werd bij elkaar gebracht door donaties en door de catering op wedstrijddagen. De vaste donateurs van Veer Zien MVV mogen kiezen waar hun donatie aan wordt gespendeerd. “Ook wij hebben natuurlijk een vreemd seizoen achter de rug. Gelukkig kennen wij een trouwe basis donateurs, waardoor we onze club toch nog kunnen steunen”, zegt Jasper Jongen, voorzitter van Veer Zien MVV. Dat de donateurs nu kiezen voor versterking van de selectie, omarmt Jongen. “Het moet op het veld gebeuren. MVV heeft een smalle beurs voor het aantrekken van spelers, elke euro die daaraan wordt toegevoegd, is welkom. Laten we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”
Ron Elsen, technisch directeur van MVV, is verguld met de bijdrage vanuit de supporters. “Na een minder seizoen dat achter ons ligt, is onze eerste opdracht om het vertrouwen van de fans weer terug te winnen. Deze donatie, maar ook de acties van andere supportersgroepen, zijn stappen in de goede richting. Het is nu aan ons om die op het veld op de juiste manier te beantwoorden.”