Lui vaan Veer zien MVV – Jean Fievez

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ Jean Fievez. Jean is supporter sinds het seizoen 1977/1978 en maakte dus al heel wat hoogte- en dieptepunten mee. Hij noemt de promoties in 1984 en 1997 als hoogtepunten, net als de 0-7 in Sittard en de derbyzeges tegen Roda JC. Jean beschrijft MVV Maastricht ‘een heerlijke uitlaatklep’ en een plek om je voetbalvrienden te ontmoeten. “Ik heb een eigen bedrijf waar ik doordeweeks de nodige uren in steek. Ik vind het dan heerlijk om in het weekend samen met een vaste groep vrienden op de Q-Park Tribune naar MVV te kijken.”
Eind jaren tachtig beperkte de dienstplicht het MVV-bezoek van Jean. Toen hij de liefde vond in Haarlem, werd dat nog minder, op de wedstrijd Haarlem-MVV na. “Na een aantal jaar zijn we weer in Maastricht komen wonen en heb ik alweer tien à vijftien jaar een seizoenskaart. De laatste jaren is ook mijn zoon van 16 fanatiek fan van MVV.”
Jean doneert aan Veer Zien MVV omdat hij het geloof en de hoop heeft dat MVV terugkeert in de eredivisie. “Als je dan als supporters de mogelijkheid hebt een steentje bij te dragen, moet je dat doen. Als dat financieel niet gaat, is de steun vanaf de tribune natuurlijk ook belangrijk.” MVV is een zelfstandige club en kan elke euro goed gebruiken, weet Jean. “Al ben ik wel bang dat ook wij het zonder grote investeerder het steeds moeilijker krijgen. Kijk naar Fortuna en FC Den Bosch bijvoorbeeld: het grote geld komt binnen en je ziet meteen resultaten.” Toch blijft Jean (rechts op de foto) geloven in zijn cluppie. Behalve donateur van Veer Zien MVV is hij ook sponsor. “Mijn bord van Rademo hangt op de Q-Park Tribune, en daar ben ik best wel trots op.”

Ook donateur worden: www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

26 februari was het dan zover: In aanwezigheid van niemand minder dan Willy Brokamp zelf hebben we het prachtige fotomozaïek een mooie plek gegeven in ons stadion.  Een mooi beeld van het fotomozaïek  tref je hierbij aan.
Bezichtiging banner
Door corona was het helaas niet mogelijk een grote onthulling te organiseren. We willen de supporters die op het doek staan graag uitnodigen de banner te komen bekijken op zaterdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Uiteraard volgens de gestelde coronarichtlijnen. Je ontvangt dan ook de A3-poster. Zet de datum alvast in je agenda. Je ontvangt hierover nog via mail een uitnodiging.
Veer zien MVV