Lui vaan Veer zien MVV – Gaston Crijns

Vandaag op het podium dat ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ heet @Gaston Crijns.
Gaston (36 jaar oud) is 28 jaar seizoenkaarthouder. MVV is zijn passie, zo vertelt hij. “Ik kom uit een echte MVV-familie. Als kleine jongen nam mijn vader mij begin jaren negentig mee naar de Geusselt samen met mijn jongere broertje Alain. MVV speelde toen der tijd lekker in Eredivisie, Sies Hofman en Erik Meijer waren toen wel mijn helden. De eerste jaren stonden we achter de goal op staantribune. Toen er een einde kwam aan het tijdperk staantribune hebben plaatsen uitgezocht op de Boschpoort vak B.”
Als hoogtepunt in zijn supportersloopbaan noemt Gaston het kampioenschap in 1997. “Ik weet nog goed dat ik van mijn ouders als brugklasser alleen mocht afreizen met mijn vrienden naar Velsen zuid waar duizenden MVV-supporters aanwezig waren om het mogelijke kampioenschap te vieren. Een week later werden we thuis kampioen tegen VVV.” Ook de 0-7 uit bij Fortuna en de recente play-offs tegen Cambuur staan in zijn geheugen gegrift. “Zeer spijtig dat we in het hol van de leeuw niet de stap naar de eredivisie konden maken.”
Gaston doneert via Veer Zien MVV aan het doel ‘selectie’. Voetbal hoort op één, zegt hij. “Ron Elsen heeft al een aantal keer extra financiële middelen vanuit VZM ontvangen waarmee de selectie kon worden versterkt. Een aantal jaar terug konden wij hierdoor Leroy Labylle tussentijds overnemen. Dit soort aanwinsten zorgen natuurlijk voor een hogere amusementswaarde.” Doneren aan Veer Zien MVV noemt hij ‘een kleine moeite’. “Als donateurs van VZM kunnen wij als groep de club extra financiële ondersteuning bieden, hierdoor zijn wij samen sterk.” Uiteindelijk zou Gaston graag weer eens zien dat de play-off finale weer eens behaald wordt, met ultiem doel uiteraard promotie. “De stap van de eerste naar de eredivisie is minder groot dan dat iedereen denkt. In 2017 waren enorm dichtbij met een beperkte middelen. Wanneer wij allemaal massaal donateur worden van VZM ondersteun je de club financieel enorm.”
Tot slot steekt Gaston de loftrompet over Veer Zien MVV. “Graag wil ik alle vrijwilligers van VZM bedanken voor hun inzet en werklust. VZM heeft sinds hun oprichting aangetoond een echte verbinder te zijn tussen de supporters en de BVO. Of het nu gaat om het verzorgen van de catering in het stadion, extra financiële middelen vrijmaken of andere acties, VZM gaat voor de maximale score!”
Dat doen we inderdaad, en dat blijven we ook doen. Dank voor de mooie woorden Gaston! Ook donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido