Lui vaan Veer zien MVV – Francois Kramer

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’. Francois Kramer. Francois gaat sinds het seizoen 2009-2010 fanatiek naar MVV samen met zijn vrouw Lindsay en zusje Valérie. “Niet veel later hebben we mijn vader aangestoken met dit MVV virus, deze gaat sindsdien altijd met me mee. Mijn zoon Pie van 5 heeft het MVV virus natuurlijk ook al te pakken. Hij is al Batteraof vanaf de tweede dag van zijn leven.” MVV volgen betekent veel opzij zetten voor Francois. “We plannen alles om de wedstrijden heen. Verder volg ik alle nieuws en ben ik actief op het forum.”Als meest gedenkwaardige momenten noemt hij het behalen van de finale van de play-offs tegen Roda JC. “We keken thuis met een hele bende op de beamer de wedstrijd tegen Cambuur. Het dak ging eraf toen we beseften dat we tegen Roda in de finale zouden spelen. Toen hebben we natuurlijk samen de bus opgewacht in de Geusselt. Net als bij het behalen van het periodekampioenschap in Eindhoven. Ook een mooi moment.” Francois doneert omdat hij MVV terug wil zien in de eredivisie. “Aangezien VZM een grootste sponsor is draag ik hier mogelijk aan bij. Verder vind ik dat VZM zeer goed werk levert en de zaken goed op orde heeft. Ook aan de kleine acties doe ik mee, zo heb ik ook een tegel hangen naast de Boschpoort.” Francois kiest als donatiedoel voor het eerste elftal. “Met betere spelers kunnen we sneller stappen maken, denk hierbij aan meer toeschouwers, meer sponsoren, sneller richting het doel. In de cirkel waar we nu in zitten gebeurt er helaas te weinig helaas, tijd om nu eens echt door te pakken op alle vlakken.” Vandaar ook dat hij supporters oproept om ook te gaan doneren. “Als iedereen met MVV hart en die het kan missen nu eens dit initiatief zou volgen in plaats van thuis te blijven of te zeuren zouden we veel sneller naar het ultieme doel kunnen werken. Noets de mood verloren heet!”, sluit hij af.

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido