Lui vaan Veer zien MVV – Eefje Knaebel

Vandaag in onze rubriek ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ iemand die op de achtergrond bergen werk verzet voor Veer Zien MVV. Onze eigen Eefje Knaebel. Eefje ging in 2016 voor het eerst naar MVV. De derby tegen Fortuna, en de sfeer greep haar meteen. Sindsdien is ze regelmatig te vinden op de tribune, of is ze actief voor VZM in het stadion. “MVV betekent voor mij een plek waar ik mooie mensen heb leren kennen en waar ik heb geleerd dat voetbal niet alleen ‘het spelletje’ is, maar een plek waar mensen een passie delen en bijkletsen en samen voor of tegen iets kunnen zijn. Verbroedering is een van de eerste dingen die ik heb meegenomen hieruit”, vertelt Eefje.Haar hoogtepunten hangen eigenlijk samen met de hoogtepunten voor Veer Zien MVV. “Zoals het scherm voor de uitwedstrijd tegen Roda waar we toen in eerste instantie niet alssupporters heen mochten. Dat werk dat verzet is en hoe daarop gereageerd werd door de supporters. Dat is zo machtig mooi. Wat was ik trots op VZM. Maar eigenlijk is dat na elke ‘grote’ wedstrijd zo. De vrijwilligers werken allemaal keihard, voor en achter de schermen. Ik krijg dit natuurlijk allemaal mee en denk dan: doe het maar eens na. Naast je eigen fulltimebaan ook nog eens die uren maken voor een club. Dat is clubliefde.”Uiteraard is Eefje ook donateur. Omdat ze weet dat de club elke euro kan gebruiken. “En dat gun ik MVV ook. Ik hoop ze een stapje verder te brengen en denk dat we dat met een mooie club mensen samen ook wel doen.” Eefje steunt vooral supporterszaken of faciliteiten rondom de spelers. “Faciliteiten die het spel en de sfeer ten goede komen zijn belangrijk. Het gaat, zoals we allemaal wel weten niet altijd even goed qua prestaties. Dit heeft uiteraard ook zijn effect op de achterban. Maar die is zo belangrijk. Zodoende dat ik wil dat ze blijven komen, trots zijn op de club en dat extra zetje in de rug geven van onze spelers. Dat ze weten waar ze het voor doen.” Vandaar ook dat Eefje alle supporters oproept te doneren: “Veer Zien MVV wil echt iets betekenen. We kunnen die dingen bewerkstelligen die de club misschien anders nooit kan omdat het nooit de nummer 1 prioriteit heeft maar wel dat extra stapje extra kan zijn.” Maar ze hoopt vooral dat de fans Mvv blijven steunen. “De supporters hebben het hart op de goede plaats. “Ik hoop van harte dat ondanks de lange adem die soms nodig is dat men blijft komen, blijft steunen en vooral dat glas bier blijft drinken op MVV.”Net als Eefje donateur worden? Kijk op www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido