Lui vaan Veer zien MVV – Donny Demmers

In deze ‘Lui vaan Veer Zien MVV’ is het podium voor Donny Demmers. Donny bezocht op zijn negende MVV-Roda JC, samen met een collega van zijn moeder. Kun je je een mooier Geusselt-debuut wensen?

Donny niet, want hij weet het nog als de dag van gisteren. “Uitverkocht huis, 1-0 door Richard Roelofsen die destijds bij mij in de straat woonde. Helaas 1-1, maar de sfeer in het stadion bleef geweldig. Rivaliteit, invaller Balarabe werd luid toegezongen. En na afloop kreeg ik een Happy Meal. Die moest ik wel opeten in de sporthal, want daar zaten alle stoere MVV’ers.”
Het mag geen verrassing heten dat Donny sindsdien een trouw MVV-volger is. Zo ongeveer alles moet wijken voor de wedstrijden van zijn club. “MVV zit voor mij heel dicht tegen religie aan. Je identificeert je met de club, je onderscheidt je ermee en je blijft er altijd trouw aan.” Donny heeft een aantal meest gedenkwaardige MVV-momenten, zo vertelt hij. De 2-1 tegen PSV met een doelpunt van zijn toenmalige favoriet Wasiu Taiwo, een gelijkspel tegen Feyenoord, de periode met spelers als Denny Landzaat, Emerson en Joey Gudjonsson. “Na de degradatie werd het allemaal wat minder helaas, al werd de groep supporters die overbleef alleen maar hechter. Het jaar met Robert Maaskant aan het roer staat me nog bij, toen was De Geusselt echt een onneembare vesting. En de play-offs tegen Roda JC. Ik heb genoten van de wedstrijdbeleving toen. Een week lang heb ik in een roes geleefd en was het schitterend om met meer dan 1000 supporters in de stad samen te komen.” Donny is ervan overtuigd dat ‘sleeping giant’ MVV ooit weer helemaal tot leven wordt gewekt. Daarom doneert hij ook aan Veer Zien MVV. “Je steunt de club, en je hebt een indirecte stem in het beleid. Jij bepaalt het doel dat jij belangrijk vindt, en daar heeft de club profijt van.” Als belangrijkste doel noemt Donny de faciliteiten voor supporters. “En dat hoeft niet luxe of modern te zijn Sterker nog: ik ben een liefhebber van de ‘oldskool’ voetbalcultuur, dus ik zou graag een staantribune zien of een supporterskroeg bij de Boschpoorttribune.”

Ook donateur worden? Zie www.veerzienmvv.nl

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido