Lui vaan Veer zien MVV – Danny Ramaekers

Het eerste podium van Lui vaan Veer Zien MVV van 2020 is voor Danny Ramaekers.

MVV loopt al jaren als een ‘rood-witte draad’ door zijn leven, zegt Danny. “Ik kwam voor het eerst met MVV in aanraking in 1989. 1-0 winst tegen Ajax. Sindsdien heb ik het MVV-virus te pakken. Thuiswedstrijden zit ik op Boschpoort Vak F, vroeger op Vak G, en na mijn zestiende heb ik ook enkele jaren fanatiek uitwedstrijden bezocht.”

Danny doneert aan Veer Zien MVV omdat dat voor hem vanzelfsprekend is. “MVV is een deel van mijn leven.” Zijn meest memorabele wedstrijden zijn er meerdere. “Het kampioenschap in 1997, de finale van de play-offs tegen Roda, maar ook de uitwedstrijden tegen Groningen met de Oosterparkrellen en de 3-3 en Feyenoord na een achterstand van 0-3.”

Danny doneert aan de pijler jeugdopleiding. “Omdat ik hoop dat MVV hier vruchten van gaat plukken. In het verleden is meermaals gebleken dat talenten het tot het eerste elftal kunnen schoppen.” Ook voor het upgraden van De Geusselt zou Danny wel geld over hebben, als dat een doel van VZM zou zijn. “Maar ik vind dat de gemeente dan ook moet bijdragen.”

Danny doneert omdat zijn club elke bijdrage kan gebruiken. “Eerder is al gebleken dat de donaties van Veer Zien MVV hebben geleid tot het bereiken van doelen. Door te doneren hoop ik ook dat we nog vele jaren kunnen genieten van onze club een dat ik het MVV-virus kan overdragen aan mijn zoon en dochter.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief