Lui vaan Veer zien MVV – Danny Ramaekers

Het eerste podium van Lui vaan Veer Zien MVV van 2020 is voor Danny Ramaekers.

MVV loopt al jaren als een ‘rood-witte draad’ door zijn leven, zegt Danny. “Ik kwam voor het eerst met MVV in aanraking in 1989. 1-0 winst tegen Ajax. Sindsdien heb ik het MVV-virus te pakken. Thuiswedstrijden zit ik op Boschpoort Vak F, vroeger op Vak G, en na mijn zestiende heb ik ook enkele jaren fanatiek uitwedstrijden bezocht.”

Danny doneert aan Veer Zien MVV omdat dat voor hem vanzelfsprekend is. “MVV is een deel van mijn leven.” Zijn meest memorabele wedstrijden zijn er meerdere. “Het kampioenschap in 1997, de finale van de play-offs tegen Roda, maar ook de uitwedstrijden tegen Groningen met de Oosterparkrellen en de 3-3 en Feyenoord na een achterstand van 0-3.”

Danny doneert aan de pijler jeugdopleiding. “Omdat ik hoop dat MVV hier vruchten van gaat plukken. In het verleden is meermaals gebleken dat talenten het tot het eerste elftal kunnen schoppen.” Ook voor het upgraden van De Geusselt zou Danny wel geld over hebben, als dat een doel van VZM zou zijn. “Maar ik vind dat de gemeente dan ook moet bijdragen.”

Danny doneert omdat zijn club elke bijdrage kan gebruiken. “Eerder is al gebleken dat de donaties van Veer Zien MVV hebben geleid tot het bereiken van doelen. Door te doneren hoop ik ook dat we nog vele jaren kunnen genieten van onze club een dat ik het MVV-virus kan overdragen aan mijn zoon en dochter.”

Het laatste nieuws voor en door supporters vind je op de Veer Zien MVV facebook pagina 

Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht

NL47 RABO 0117 5616 57
KvK: 55859682

secretariaat@veerzienmvv.nl

Vacature

 

Meld je aan voor de Veer Zien MVV nieuwsbrief

Beste Donateur en Supporter,
Vanaf komend seizoen gaat MVV Maastricht, voor wat betreft de catering in de businessclub en de Veer zien MVV Kaffee’s in de grachten, de samenwerking aan met Yvey.
De afgelopen 7 jaar hebben wij met veel enthousiasme de catering in het MVV stadion voor jullie kunnen verzorgen. Met een geweldig team van vrijwilligers en partners is de publiekscatering naar een hoger niveau getild.
Voor ons was dit een geweldig leuk cateringavontuur! Wat hebben we met zijn allen veel bereikt! De cateringpunten zijn opgeknapt, nieuwe bier-installaties, een heus foodplein, een nieuw betaalsysteem, leuke samenwerking met lokale verenigingen, een live derby op groot scherm in de Geusselt, en nog zo veel meer mooie momenten.
We kijken met veel voldoening terug op afgelopen jaren en we willen graag al onze vrijwilligers, de verenigingen, onze partners en de supporters bedanken die ons hierin gesteund hebben.
We zien de samenwerking van MVV Maastricht met Yvey als een mooie vervolgstap in de professionalisering en financiële verbetering van de club! We zijn GRUUTS dat Veer zien MVV hierbij aan de basis heeft gestaan en een wezenlijke bijdrage aan deze ontwikkeling geleverd heeft.
Veer zien MVV zal MVV Maastricht in de toekomst op diverse vlakken blijven ondersteunen; de succesvolle donateurstak is daarbij onze basis.
We blijven meebouwen aan een gezonde toekomst van MVV Maastricht.
Bestuur Veer zien MVV
Jasper, Math, Eefje, Jordi, Herman & Guido